Συνελήφθη 32χρονος αλλοδαπός στην ευρύτερη περιοχή της Ιστιαίας Ευβοίας

Συνελήφθη 32χρονος αλλοδαπός στην ευρύτερη περιοχή της Ιστιαίας Ευβοίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν σωρεία Ενταλμάτων και καταδικαστικών Αποφάσεων για σοβαρά ποινικά αδικήματα
Συνελήφθη, χθες (29-07-2014) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Ιστιαίας Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, ένας 32χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν σωρεία Ενταλμάτων και καταδικαστικών Αποφάσεων, για σοβαρά ποινικά αδικήματα.
Συγκεκριμένα σε βάρος του 32χρονου εκκρεμούσαν:
  • Το από 24-12-2004 Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή του 5ου Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Αθηνών, για ληστεία κατά συναυτουργία που τελέστηκε με ιδιαίτερη σκληρότητα εναντίον προσώπου, ληστρική κλοπή κατά συναυτουργία και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
  • Το από 14-08-2005 Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Ζακύνθου, για τέλεση ληστειών κατ’ επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατ’ εξακολούθηση, καθώς και τέλεση κλοπών από κοινού.
  • Το από 08-10-2010 Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή του 3ου Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Αθηνών, για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής κατά συρροή, τελεσμένη και σε απόπειρα, από πρόσωπο που διαπράττει κλοπές κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια.
  • Η από 09-01-2006 Απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τριάντα (30) μηνών και χρηματική ποινή (3.000) ευρώ, για επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού, οπλοφορία, οπλοχρησία, καθώς και κατοχή και χρήση πλαστού διαβατηρίου.
  • Η από 12-10-2007 Απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ενός (1) έτους και έντεκα (11) μηνών, για κλοπή, απόπειρα κλοπής και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
  • Η από 02-11-2007 Απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ζακύνθου, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δέκα (10) μηνών, για κλοπή.
  • Η από 22-01-2010 Απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ζακύνθου, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δεκαοκτώ (18) μηνών, για κλοπή.
  • Η από 16-12-2010 Απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δεκαπέντε (15) μηνών, για κλοπή κατ’ εξακολούθηση.
Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι ο 32χρονος στερούταν παντελώς νομιμοποιητικών εγγράφων που να δικαιολογούν την είσοδο και παραμονή του στην Ελληνική Επικράτεια.
Ο συλληφθείς, με τα σε βάρος του εκκρεμή καταδιωκτικά έγγραφα, οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, παραπέφθηκε ενώπιον του κ. Ανακριτή Χαλκίδας και διατάχθηκε η φυλάκισή του στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη