Δεκαεξάχρονος ο ένας εκ των δραστών της ληστείας, σε βάρος 90χρονης στη Λαμία

Εξιχνιάσθηκε η ληστεία που διαπράχθηκε την περασμένη Κυριακή, σε βάρος 90χρονης ημεδαπής στην οικία της στη Λαμία
Ταυτοποιήθηκε για την υπόθεση αυτή, ως ένας από τους δύο δράστες, 16χρονος ημεδαπός
Εξιχνιάσθηκε άμεσα, από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Στερεάς Ελλάδας, η ληστεία που διαπράχθηκε την περασμένη Κυριακή, από δύο δράστες, σε βάρος 90χρονης ημεδαπής στην οικία της, στη Λαμία.
Ταυτοποιήθηκε για την υπόθεση αυτή, ένας 16χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία .
Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 20-07-2014, ο 16χρονος μαζί με έναν ακόμη συνεργό του, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, διέρρηξαν την οικία της ηλικιωμένης και αφού την ακινητοποίησαν και άσκησαν σε βάρος της σωματική βία, αφαίρεσαν από το λαιμό της μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό (σχετικό το από 20-07-2014 Δελτίο Τύπου μας).
Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας, σε συνδυασμό με την κατάλληλη αξιοποίηση όλων των στοιχείων και δεδομένων που συλλέχθηκαν με μεθοδικότητα, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας του 16χρονου δράστη.
Σημειώνεται ότι ο 16χρονος έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις διωκτικές Αρχές, για διάπραξη κλοπών και αποπειρών κλοπών, παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών και άλλα αδικήματα.
Η έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση του συνεργού του, καθώς και για τη τυχόν εμπλοκή τους στην τέλεση και άλλων παρόμοιων αξιόποινων πράξεων.
Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη