Συνελήφθησαν δύο νεαροί τσιγγάνοι για κλοπή από οικία στη Λαμία

Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί ROMA για κλοπή από οικία στη Λαμία
Αναζητούνται για να συλληφθούν δύο (2) ακόμα ομόφυλοι συνεργοί τους
Συνελήφθησαν, χθες (16-08-2014) το μεσημέρι στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, δύο (2) ημεδαποί ROMA , ηλικίας 20 και 22 ετών, σε βάρος των ανωτέρω σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα χθες το πρωί, οι κατηγορούμενοι μαζί με ακόμα δύο (2) ομόφυλους συνεργούς τους, μετέβησαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο σε οικία ιδιοκτησίας 42χρονου ημεδαπού και αφού εισήλθαν εντός από ανασφάλιστο παράθυρο, αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας (2.000) περίπου ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του ιδιοκτήτη και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, που περιπολούσαν στην περιοχή και ενημερώθηκαν για το περιστατικό, εντόπισαν το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ακινητοποιημένο σε σημείο πλησίον της οικίας και το έθεσαν σε διακριτική παρακολούθηση, με αποτέλεσμα να εμφανιστούν λίγη ώρα μετά, ο 20χρονος και ο 22χρονος και να συλληφθούν.
Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 20χρονου, κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς, ενώ αναζητούνται επιπλέον για συλληφθούν οι δύο συνεργοί τους.
Την έρευνα και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη