Ορκίστηκε ο νέος Δήμαρχος Λαμιέων κ. Νικόλαος Σταυρογιάννης

Την ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Λαμιέων κ. Νικολάου Σταυρογιάννη και των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου ετέλεσε την Τετάρτη 27 Αυγούστου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στη Λαμία παρουσία πολλών επισήμων και πλήθους κόσμου.
Μετά την ορκωμοσία ο Ποιμενάρχης μας ευχήθηκε στον νέο Δήμαρχο να έχει υγεία και δύναμη για να φέρει εις πέρας τα προγράμματα και τους οραματισμούς του για τον Δήμο Λαμιέων καθώς επίσης και να συνεχισθεί η πολύ καλή συνεργασία που υπήρχε με την τοπική αυτοδιοίκηση και τα Δημοτικά Συμβούλια των παρελθόντων ετών. Όπως και στους υπολοίπους Δημάρχους της Φθιώτιδος, που όρκισε τις τελευταίες ημέρες ο Σεβασμιώτατος προσέφερε στον κ. Δήμαρχο μία Καινή Διαθήκη, που εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολή μας σημειώνοντας ότι όταν ένας άρχοντας υπακούει στον ηθικό Νόμο τότε είναι βέβαιο πως και οι πολίτες θα τον τιμήσουν.  













imfth.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη