Καρπενήσι: Συνελήφθη ο 72χρονος που πυροβόλησε 40χρονο Αλβανό μετά από φραστικό επεισόδιο

Συνελήφθη 72χρονος ημεδαπός στην ευρύτερη περιοχή του Καρπενησίου, για παραβάσεις του νόμου για τα όπλα, επικίνδυνη σωματική βλάβη και φθορά ξένης ιδιοκτησίας
Ο 72χρονος έπειτα από φραστικό επεισόδιο που είχε με 40χρονο υπήκοο Αλβανίας, πυροβόλησε με σκοπό τον εκφοβισμό αυτού, με κυνηγετικό όπλο δύο (2) φορές, μία στον αέρα και μία στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του 40χρονου
Τραυματίστηκε ελαφρά μια γειτόνισσα του 72χρονου
Κατασχέθηκαν περίστροφο, κυνηγετικό όπλο, φυσίγγια και κάλυκες φυσιγγίων κυνηγετικού όπλου
Συνελήφθη, χθες (01-09-2014) το βράδυ, στην ευρύτερη περιοχή του Καρπενησίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου, ένας 72χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου για τα όπλα, επικίνδυνη σωματική βλάβη και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
Ειδικότερα χθες το βράδυ, ο 72χρονος μετά από φραστικό επεισόδιο που είχε με 40χρονο υπήκοο Αλβανίας στην αυλή της οικίας του, πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο που κατείχε νόμιμα, δύο (2) φορές, μία στον αέρα και μία προς το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του 40χρονου, με σκοπό τον εκφοβισμό αυτού.
Από τους πυροβολισμούς προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο ανωτέρω αυτοκίνητο και τραυματίστηκε ελαφρά, στην περιοχή του προσώπου, μία γειτόνισσα του 72χρονου, η οποία οδηγήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου, όπου τις παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.
Από τους αστυνομικούς βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τόσο στον αύλιο χώρο, όσο και στο εσωτερικό της οικίας του κατηγορουμένου:
  • το κυνηγετικό όπλο, με το οποίο πυροβόλησε ο 72χρονος, καθώς και οι δύο (2) κάλυκες των φυσιγγίων,
  • περίστροφο, το οποίο κατείχε παράνομα και
  • συνολικά (13) φυσίγγια, (4) του κυνηγετικού όπλου και (9) του περιστρόφου.
Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Καρπενησίου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ευρυτανίας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη