Συλλήψεις για διάφορα αδικήματα στην Χαλκίδα και το Αλιβέρι

Συνελήφθη 47χρονος ημεδαπός στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης
Μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -3- δενδρύλλια κάνναβης
Συνελήφθη, χθες (01-09-2014) το πρωί, στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, ένας 47χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση - αξιοποίηση στοιχείων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν νομότυπη έρευνα στην οικία του 48χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο μπαλκόνι αυτής, επιμελώς καλλιεργημένα σε γλάστρες, τρία (3) δενδρύλλια κάνναβης, μετά πλήρους ριζικού συστήματος, ύψους από (1) έως (1,20) μέτρα το καθένα.
Την έρευνα και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.


Συνελήφθη 20χρονος ημεδαπός στην ευρύτερη περιοχή του Αλιβερίου Ευβοίας, για παράνομη οπλοκατοχή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, απειλή και εξύβριση
Κατασχέθηκε μαχαίρι, με μήκος λάμας (25) εκατοστών
Συνελήφθη, χθες (01-09-2014) το βράδυ, στην ευρύτερη περιοχή του Αλιβερίου Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλιβερίου, ένας 20χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, απειλή και εξύβριση.
Στην κατοχή του 20χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μαχαίρι, με μήκος λάμας (25) εκατοστών.
Προνάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας. 


Συνελήφθη 33χρονος ημεδαπός στη Χαλκίδα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών
Κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης
Συνελήφθη, χθες (01-09-2014) το μεσημέρι στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Ευβοίας, ένας 33χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς στον 33χρονο, βρέθηκε στη κατοχή του και κατασχέθηκε, μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ηρωίνης, μεικτού βάρους (0,9) του γραμμαρίου.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη