Συνελήφθησαν δύο άτομα στη Λαμία, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί στη Λαμία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών
Κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης
Συνελήφθησαν, χθες (01-09-2014) το βράδυ στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας και της ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Φθιώτιδας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 34 και 23 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία – κατά περίπτωση – για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στον 23χρονο, βρέθηκε στη κατοχή του και κατασχέθηκε, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (2) γραμμαρίων, την οποία όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είχε προμηθευτεί λίγη ώρα πριν, έναντι χρηματικού ποσού, από 34χρονο ημεδαπό στην περιοχή.
Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, με τη συνδρομή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., πραγματοποίησαν νομότυπη έρευνα στην οικία του 34χρονου, όπου αυτός εντοπίσθηκε και συνελήφθη.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη