Μετά την μπύρα ακολουθεί πάντα το σεξ

Μετά την μπύρα ακολουθεί πάντα το σεξ
Ισχυεί για όλους

Οι γυναίκες (αλλά και οι άντρες) που... τραβάνε τη μπύρα, έχουν πάνω από 60% πιθανότητες να κάνουν σεξ από το πρώτο ραντεβού, όπως αποδεικνύει η στατιστική.

Αυτό ισχύει και για τα στρέιτ και για τα gay ζευγάρια, σύμφωνα με τον Christian Rudder, έναν απόφοιτο του Harvard ο οποίος έχει το dating website OKCupid.

Αφού ανέλυσε τα προφίλ και τους διαλόγους εκατομμυρίων χρηστών, ο Rudder διαπίστωσε ότι η ένδειξη για το αν πίνουν μπύρα, ήταν η πιο ασφαλής για το ερώτημα αν τα άτομα αυτά κάνουν εύκολα περιστασιακό σεξ.

Παράλληλα, από τα ευρήματα ανακάλυψε ότι η καταφατική απάντηση σε μία από τις παρακάτω τρεις ερωτήσεις, δείχνει ότι το άτομο που θα πει ναι, ενδιαφέρεται να κάνει μακροχρόνια σχέση.
1. Δεν θα είχε πλάκα να τα παρατήσουμε όλα και να πάμε να ζήσουμε σε μια βάρκα;
2. Σου αρέσουν οι ταινίες τρόμου;
3. Εχεις ταξιδέψει ποτέ χωρίς συντροφιά σε μια ξένη χώρα;

Αλλο ένα εύρημα, ήταν ότι οι γυναίκες με... πιασίματα ενδιαφέρονται περισσότερο για το σεξ και έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, απ’ ότι οι αδύνατες.

Τέλος, ανακάλυψε ότι οι γυναίκες που δεν ενδιαφέρονται για τη γυμναστική αντιμετωπίζουν μεγαλύτερη δυσκολία για να έρθουν σε οργασμό απ’ ότι εκείνες που γυμνάζονται.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη