Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων στις σήραγγες Αγίου Κωνσταντίνου και Καμένων Βούρλων, στον ΠΑΘΕ Φθιώτιδας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω εκτέλεσης εργασιών στις σήραγγες Αγίου Κωνσταντίνου και Καμένων Βούρλων, στον ΠΑΘΕ Φθιώτιδας
Από την Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας, ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο εκτέλεσης εργασιών ελέγχου, επιθεώρησης, αποκατάστασης φωτισμού (ημέρας και νύχτας) και ελέγχου αποκατάστασης συστήματος πυρανίχνευσης σηράγγων στον ΠΑΘΕ Φθιώτιδας, θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με σκοπό την ομαλή, ασφαλή και εύρυθμη διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Συγκεκριμένα, κατά το χρονικό διάστημα από σήμερα 31-03-2015 έως και την 02-04-2015, από ώρες 08:00΄ έως και 18:30΄, θα ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο τμήμα του ΠΑΘΕ, από 177 + 585 χ/θ έως και 166 + 180 χ/θ (σήραγγες στην περιοχή Αγίου Κωνσταντίνου και Καμένων Βούρλων), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Ειδικότερα, θα πραγματοποιείται εκτροπή – διοχέτευση της κυκλοφορίας των οχημάτων μέσω του παλαιού οδικού δικτύου, από δυτικό ημικόμβο Καμένων Βούρλων, περιφερειακή οδό Καμένων Βούρλων, ευρύτερη περιοχή Αγίου Κωνσταντίνου, έως ανισόπεδο κόμβο Λογγού.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη