Ενημερωτική εκδήλωση του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας με θέμα: «AIDS: Μια Συνεχής Απειλή»


Ενημερωτική εκδήλωση του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας με θέμα: «AIDS: Μια Συνεχής Απειλή»


Το Σύνδρομο Επίκτητης Ανοσοανεπάρκειας, ευρέως γνωστό και ως Aids, είναι μια νόσος του ανθρώπινου ανοσοποιητικού συστήματος που προκαλείται από τον ιό HIV. Η νόσος παρεμβαίνει στο ανοσοποιητικό σύστημα και παρεμποδίζει τη λειτουργία του, αυξάνοντας τις πιθανότητες λοιμώξεων και όγκων των οροθετικών ατόμων. Με την πάροδο του χρόνου, η νόσος εξελίσσεται εκθετικά, καταπονώντας τον οργανισμό του ασθενούς σε καταστροφικό βαθμό.

Ο Τομέας Υγείας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα κατά του Aids» την 1η Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής ευθύνης, διοργανώνει δωρεάν Διάλεξη για την ενημέρωση – ευαισθητοποίηση των πολιτών, σχετικά με τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Η Διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1η Δεκεμβρίου 2015, 14.00-16.00, στην αίθουσα ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Εθνικής Αμύνης 1, στη Θεσσαλονίκη.

Βασικός ομιλητής της εκδήλωσης, θα είναι ο κύριος Παναγιώτης Κολλάρας, Διευθυντής ΕΣΥ, Παθολόγος Λοιμωξιολόγος, Α’ Παθολογική Κλινική ΑΧΕΠΑ ΠΓΝΘ ο οποίος θα αναλύσει τη θεματολογία, τους τρόπους προφύλαξης, καθώς και τα πρόσφατα επιστημονικά δεδομένα, σχετικά με τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ!


Για την συμμετοχή τους, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να εκδηλώσουν ενδιαφέρον μέχρι την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015, δηλώνοντας συμμετοχή ΕΔΩ. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας!

Η Διάλεξη θα πραγματοποιηθεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης. Χορηγοί επικοινωνίας είναι οι Ραδιοφωνικοί Σταθμοί Ράδιο Θεσσαλονίκη και Ερωτικός FM, η Εφημερίδα Μακεδονία και η ιστοσελίδα thestival.gr. Χορηγόςτης διάλεξης είναι το τυπογραφείο Print XPress.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη