«Το ΙΣΛΑΜ δεν είναι θρησκεία» του Κων/νου Σταματακη

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΙΣΛΑΜ. ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ!

ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

Είναι ένα πολιτικό σύστημα που χρησιμοποιεί ως άλλοθι την θρησκεία με στόχο να εξολοθρεύσει δια παντός τους αντιπάλους του. Ο ναζισμός και ο φασισμός είναι παιδική χαρά μπροστά στο ισλάμ.

Ποιες είναι οι 5 υποχρεώσεις του μουσουλμάνου σύμφωνα με το κοράνι: Να προσεύχεται 5 φορές την μέρα, να συμμετέχει στο ραμαζάνι, να επισκεφτεί την Μέκκα, να δίνει ελεημοσύνη στους φτωχούς την εποχή του ραμαζανιού, και ΝΑ ΣΥΜΜΑΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΤΖΙΧΑΝΤ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ, δηλαδή να εξολοθρεύσει όποιον δεν είναι μουσουλμάνος. Σε όποιο μέρος πάνε όταν γίνουν 10% ζητάνε την δημιουργία τζαμιού, όταν ξεπεράσουν το 20% ζητάνε την εφαρμογή της σαρίας και αρχίζουν να εκτοπίζουν και να εξολοθρεύουν όποιον δεν είναι μουσουλμάνος. Κοιτάτε την ιστορία της καθ΄ ημάς ανατολής. Που είναι οι ακμάζουσες χριστιανικές κοινότητες της Μικράς Ασίας, της Συρίας, της Μέσης Ανατολής, τις εξολόθρευσαν και τις εξαφάνισαν όλες.

Τους κουβαλάμε κατά χιλιάδες στον τόπο μας, τους περισώζουμε, τους ταΐζουμε και τους προσφέρουμε στέγη. Να είστε σίγουροι μόλις σταθούν στα πόδια τους και καταλάβουν ότι έχουν δυναμώσει, αλλοίμονο στα παιδιά μας και στα εγγόνια μας, φιλεύσπλαχνοι και χαζοχαρούμενοι Έλληνες, θα τους εξολοθρεύσουν, θα τους εξοντώσουν όπως κάνουν παντού, όπου τους δόθηκε η ευκαιρία να εγκατασταθούν.

Η φωλιά του φιδιού, το αβγό του φιδιού βρίσκεται στη Σαουδική Αραβία και στις υπόλοιπες χώρες του κόλπου. Είναι όλοι αυτοί που έφτιαξαν και χρηματοδότησαν την Αλ Καϊντα, είναι αυτοί που χρηματοδοτούν την απόκοσμη δολοφονική συμμορία όλων των εποχών το Ισλαμικό Κράτος. Η Σαουδική Αραβία δημιουργήθηκε από τους ποιο φανατικούς Ισλάμιστές, που εκφράζεται από τους Ουαχαμπίτες, που έχει αναλάβει την παγκόσμια καθοδήγηση των απανταχού Ισλαμιστών και της οικογένειας των Σαούντις που χειρίζεται την κυβέρνηση. Οι Σαουδάραβες από τα λεφτά που τους αποδίδουν οι πετρελαιοπηγές (η ευλογία του Μωάμεθ όπως το εκλαμβάνουν οι φανατικοί του Ισλάμ), θεωρούν ότι είναι αρκετά ισχυροί για να κυριαρχήσουν σε όλο τον κόσμο. Είναι αυτοί που στέλνουν κατά κύματα τους μουσουλμάνους στην Ευρώπη για να καταλάβουν εκ των έσω την Ευρώπη, είναι αυτοί που χρηματοδοτούν τους ισλαμιστές του Ερντογάν.

Την τελευταία χιλιετία ο Ελληνισμός δέχεται συνεχώς επιθέσεις από το Ισλάμ, είτε υπό την ηγεσία των Αράβων είτε υπό την ηγεσία κυρίως των Τούρκων, και έχει απωλέσει όχι μόνο τα ιστορικά εδάφη πάνω στα οποία μεγαλούργησε αλλά έχει υποστεί αμέτρητες σφαγές, βιασμούς, εξανδραποδισμούς, και βίαιους εξισλαμισμούς. Ο Ελληνισμός την γειτονία του με το Ισλάμ την έχει πληρώσει με ποτάμια αίματος και μετά από συνεχείς υποχωρήσεις έχει συρρικνωθεί στην αρχέγονη κοιτίδα μας το Ελληνικό κρατίδιο που οδηγείται από τις άφρονες ηγεσίες του προς εξαφάνιση από την υπογεννητικότητα και την συνολική χρεωκοπία μας ως έθνος.

Στη χιλιόχρονη αυτή μάχη με τον σκοταδισμό και τον πρωτόγονο φανατισμό που χαρακτηρίζει το Ισλάμ, ο Ελληνισμός βρέθηκε μόνος να φυλάσσει τις πύλες εισόδου της Ευρώπης, προστατεύοντας την από την οπισθοδρόμηση και την υποδούλωση στην πιο απάνθρωπη και μισαλλόδοξη θρησκεία που έχει εμφανιστεί στη γη, το Ισλάμ. Ο Ελληνισμός φυλάσσοντας τις Θερμοπύλες του Δυτικού πολιτισμού, πλήρωσε με εκατόμβες θυμάτων και με τους εξανδραποδισμούς και τους βίαιους εξισλαμισμούς έθρεψε με το δικό του αίμα την πληθυσμιακή έκρηξη του Ισλάμ. Εκατομμύρια ελληνικοί πληθυσμοί στη Συρία, τη Μ. Ασία και τα Βαλκάνια θα πυκνώσουν το Αραβικό και το Τούρκικο Ισλάμ από τους βίαιους εξισλαμισμούς και εξανδραποδισμούς. Στην τιτάνια αυτή και άνιση μάχη η χριστιανική Ευρώπη όχι μόνο δεν βοήθησε ποτέ το αδυνατισμένο από συνεχείς ισλαμικές επιθέσεις ανατολικό χριστιανικό κομμάτι της, αλλά με τις συνεχείς επιθέσεις των σταυροφόρων και των συνεχιστών τους κατέστρεψαν τις Ελληνικές πόλεις συμβάλλοντας παντοιοτρόπως στην τελική του καταστροφή και υποδούλωση στο τούρκικο Ισλάμ. Αυτό ήταν το ευχαριστώ των Ευρωπαίων στο Ελληνικό γένος που τους προστάτεψε τόσα χρόνια από τον οδοστρωτήρα του φανατισμού της Ισλαμικής επέκτασης, πολιτική που ακολουθήθηκε από τους λαούς της Κεντρικής Ευρώπης και ιδιαίτερα τους Γερμανούς, πριν και μετά την Μικρασιατική καταστροφή αλλά και σήμερα.

Κων/νος Σταματάκης

Χημικός Μηχανικός ΕΜΠ, MSc, PhD

Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ. ΜΒΑ

Δ/ντης ΚΔΕΠ

http://www.giapraki.com

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη