Εξιχνιάσθηκε υπόθεση φυτείας με (1.301) δενδρύλλια κάνναβης στη Φωκίδα

Εξιχνιάσθηκε υπόθεση φυτείας με (1.301) δενδρύλλια κάνναβης, η οποία είχε εντοπισθεί τον περασμένο Ιούλιο, σε ορεινή και δύσβατη περιοχή της Φωκίδας
Ταυτοποιήθηκαν ως καλλιεργητές δύο (2) αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και έτερων δραστών – συνεργών τους
Από το Τμήμα Ασφαλείας Άμφισσας, εξιχνιάσθηκε υπόθεση φυτείας με (1.301) συνολικά δενδρύλλια κάνναβης, η οποία είχε εντοπισθεί τον περασμένο Ιούλιο, σε ορεινή και δύσβατη περιοχή της Φωκίδας.
Για την υπόθεση αυτή, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο (2) υπήκοοι Αλβανίας, 35 ετών και οι δύο, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.
Ειδικότερα την 31-07-2015, στην ορεινή περιοχή Βαρτός Άμφισσας, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων με σκοπό την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, είχε εντοπισθεί η ανωτέρω φυτεία, όπου είχαν κατασχεθεί εκτός των δενδρυλλίων, (8) κιλά κάνναβης, ζυγαριά ακριβείας, αυτόματο σύστημα ποτίσματος κ.α. (σχετικό το από 02-08-2015 Δελτίο Τύπου μας).
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Άμφισσας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και έτερων δραστών – συνεργών τους.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη