Συνάντηση του Ιωάννη Σαρακιώτη με τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος κ. Σταμάτη Ράπτη

Αθήνα, 24/06/2016
«Συνάντηση του Βουλευτή του Νομού Φθιώτιδος Ιωάννη Σαρακιώτη με τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος κ. Σταμάτη Ράπτη».
      Συνάντηση με τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος κ. Σταμάτη Ράπτη πραγματοποίησε ο Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. του Νομού Φθιώτιδος Γιάννης Σαρακιώτης την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016.

     Ο Βουλευτής εξήρε τις υπεράνθρωπες προσπάθειες, που καταβάλλει καθημερινά το λιμενικό σώμα, προκειμένου να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο της αντιμετώπισης των προσφυγικών ροών, καθώς και την υποδειγματική ανθρωπιά και το περίσσευμα ευαισθησίας που επιδεικνύει το προσωπικό του στην τιτάνια προσπάθεια του για τη διάσωση σε καθημερνή βάση δεκάδων ζωών που κινδυνεύουν στα νερά του Αιγαίου.

    Ο Αρχηγός ενημέρωσε το Βουλευτή για το σχέδιο της μετατροπής του Λιμενικού Σώματος σε μια σύγχρονη Ακτοφυλακή ώστε να ανταποκρίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις αυξημένες ανάγκες της χώρας, ενώ έγινε και μια πρώτη εκτίμηση της πορείας του σχετικά νεοσυσταθέντος Κυβερνητικού Συμβουλίου διαχείρισης της προσφυγικής κρίσης στα πρότυπα του ΚΥΣΕΑ, με συμμετοχή και του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος, το οποίο συστάθηκε με στόχο το συντονισμό της εφαρμογή της προσφυγικής και μεταναστευτικής πολιτικής που έχει χαράξει η Κυβέρνηση.

    Τέλος, κατά τη συζήτηση εκτέθηκαν τα λειτουργικά και λοιπά προβλήματα στελέχωσης του Λιμενικού Σώματος στο νομό της Φθιώτιδας και εκφράσθηκε και από τις δύο πλευρές η διάθεση για στενή συνεργασία προκειμένου τα εν λόγω προβλήματα να τεθούν υπόψη των αρμοδίων κυβερνητικών φορέων για την προώθηση άμεσων λύσεων.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη