Άλλη μία μεγάλη διάκριση για τα κρασιά Χαρτοδιπλωμένου

Άλλη μία μεγάλη διάκριση για τα κρασιά Χαρτοδιπλωμένου και το Rose κρασί μας, από την ποικιλία Syrah, που απέσπασε Χρυσό Μετάλλιο, στον μεγάλο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνων Berliner Wein Trophy 2016 !
Το εντυπωσιακό κρυστάλλινο ρόδινο χρώμα του και η γλυκιά του γεύση «μάγεψαν» τους κριτές, προσφέροντας στα κρασιά Χαρτοδιπλωμένου άλλη μία Χρυσή Διάκριση!!!!
Το  Rose Χαρτοδιπλωμένος 2015  διαγωνίστηκε μαζί με άλλα 10000 κρασιά από όλο τον κόσμο την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου στο Βερολίνο της Γερμανίας!
Ο Διεθνής Διαγωνισμός Οίνων Berliner Wein Trophy, διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Βερολίνο εδώ και 13 χρόνια. Διεξάγεται υπό την εποπτεία του Διεθνή Οργανισμού Οίνου και Αμπέλου (OIV)  και της Διεθνής Ένωσης Οινολόγων (UIOE) και ως εκ τούτου είναι ίσως ο πιο ελεγχόμενος διεθνής διαγωνισμός οίνων που υπάρχει. Τα κρασιά δοκιμάζονται και αξιολογούνται από διεθνείς γευσιγνώστες υψηλού επιπέδου.



Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη