Δημοπρασία για την εκμίσθωση του Δημοτικού Καταστήματος της Δ.Κ. Δομοκού, στην Κεντρική Πλατεία «Θαυμάκου»

Αριθμός Προκήρυξης: 
8029
Αριθμός Πρωτοκόλλου: 
8029
Ημερ/νία Λήξης: 
16/09/2016
Περιγραφή: 

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ      
Προκηρύσσει ότι:
Την 16η του μηνός Σεπτεμβρίου του έτους 2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00΄-11:00΄π.μ. στο Δομοκό και στο Δημοτικό Κατάστημα ενώπιον της Οικονομικής Επιτροπής και του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Δομοκού θα διενεργηθεί φανερή πλειοδοτική δημοπρασία για την εκμίσθωση του Δημοτικού Καταστήματος, της Δημοτικής Κοινότητας Δομοκού στην Κεντρική Πλατεία «Θαυμάκου» στον Δομοκό.
Η διάρκεια της εκμίσθωσης ορίζεται σε έξι (6) έτη, ήτοι από την υπογραφή του σχετικού συμφωνητικού και έως την συμπλήρωση έξι ετών.
Μπορεί να παραταθεί ο χρόνος μίσθωσης για μία ακόμη τετραετία (4ετία) ύστερα από έγκαιρη κατάθεση αίτησης του μισθωτή, μέσα στον χρόνο που λήγει η μίσθωση και πριν από το δεύτερο εξάμηνό της, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 18 του Ν.813/78 όπως τροποποιήθηκε με τις διατάξεις του Ν. 2041/92. Επίσης μπορεί να χορηγηθεί παράταση πέραν της δεκαετίας για δύο (2) ακόμη χρόνια σύμφωνα με το Π.Δ. 34/95 μέχρι την συμπλήρωση δωδεκαετίας (12ετίας).
Το ελάχιστο όριο της πρώτης προσφοράς ορίζεται σε Διακόσια ευρώ (200 €) μηνιαίως, δηλαδή Δύο Χιλιάδες Τετρακόσια ευρώ (2.400 €) ετησίως.
Τα μισθώματα θα καταβάλλονται ΕΦΑΠΑΞ για κάθε μήνα από τον ενοικιαστή, στην Ταμιακή Υπηρεσία του Δήμου Δομοκού και όπου εδρεύει αυτή με βεβαιωτικό κατάλογο ως εξής:
Η καταβολή του μισθώματος θα αρχίσει από την ημέρα υπογραφής του συμφωνητικού μίσθωσης. Θα καταβάλλεται μηνιαία, εντός του πρώτου δεκαημέρου κάθε μήνα, στο Ταμείο Εισπράξεως του Δήμου, από όπου θα λαμβάνεται σχετική έγγραφη απόδειξη, η οποία θα αποτελεί και το μοναδικό αποδεικτικό στοιχείο πληρωμής του μισθώματος. Το μισθωτή βαρύνει, επίσης, και το επί του μισθώματος τέλος χαρτοσήμου μετά τις επ’ αυτού νόμιμες προσαυξήσεις.
Οι  προσφέροντες οφείλουν να καταθέσουν επί ποινή αποκλεισμού τα παρακάτω  δικαιολογητικά :
(α.) ασφαλιστική ενημερότητα, (β.) φορολογική ενημερότητα, (γ.) δημοτική ενημερότητα (δ) δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο καθώς και  (ε.) ως  εγγύηση, γραμμάτιο σύστασης παρακαταθήκης του ταμείου παρακαταθηκών και δανείων ή εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης τράπεζας ή βεβαίωση του Ταμείου παρακαταθηκών και δανείων για παρακατάθεση από αυτόν που επιθυμεί να λάβει μέρος στη δημοπρασία ή άλλου που να ενεργεί για λογαριασμό του ενδιαφερόμενου, ποσού ίσου με το 1/10 του συνόλου των μισθωμάτων ήτοι: 1.440,00 ΕΥΡΩ που θα αντικατασταθεί με την υπογραφή της σύμβασης με άλλη ποσού ίσου με το 1/10 του συνολικού μισθώματος που θα προκύψει από την δημοπρασία.
Αν κάποιος πλειοδοτεί για λογαριασμό άλλου, οφείλει να δηλώσει αυτό στην επιτροπή διενέργειας της δημοπρασίας πριν από την έναρξη του διαγωνισμού καθώς επίσης πρέπει να καταθέσει για το σκοπό αυτό σχετική εξουσιοδότηση από Συμβολαιογράφο.
Ο τελευταίος πλειοδότης υποχρεούται στη δημοπρασία να παρουσιάσει αξιόχρεο εγγυητή ο οποίος θα υπογράψει τα πρακτικά δημοπρασίας και το συμφωνητικό, θα είναι δε αλληλέγγυα υπεύθυνος με αυτόν για την εκπλήρωση των όρων της σύμβασης για ολόκληρο το διάστημα της μίσθωσης (6ετία) και τυχόν παράτασής της μέχρι την συμπλήρωση 10ετίας ή και 12ετίας.
Επίσης, αμφότεροι πλειοδότης και εγγυητής είναι υποχρεωμένοι να δηλώσουν τον αριθμό του φορολογικού τους μητρώου (Α.Φ.Μ.) καταθέτοντας Αποδεικτικό Φορολογικής Ενημερότητας.
Σε περίπτωση που η εν λόγω δημοπρασία δεν φέρει αποτέλεσμα για οποιοδήποτε λόγο, τότε θα επαναληφθεί την επόμενη, Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016 τις ίδιες ώρες και με τους ίδιους όρους.
Περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία του Δήμου Δομοκού τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, τηλ. 2232350507 κα Γεωργούση Γεωργία.-

     Δομοκός 31 Αυγούστου 2016
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ
α/α
Ο Αντιδήμαρχος
 ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΟΥΤΟΥΡΟΥΔΗΣ
ΣυνημμένοΜέγεθος
Microsoft Office document icon Περίληψη διακήρυξης.37.5 KB

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη