Συνελήφθησαν 10 άτομα σε περιοχές της Χαλκίδας, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων

Συνελήφθησαν συνολικά δέκα (10) άτομα σε διάφορες περιοχές της Χαλκίδας, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων
Οι συλληφθέντες κατηγορούνται, κατά περίπτωση, για απόπειρες κλοπών, παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών και παράβαση του τελωνειακού κώδικα
Επίσης συνελήφθη ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση για ληστεία
Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και κάνναβης, ναρκωτικά δισκία και ποσότητα αδασμολόγητου καπνού
Συνελήφθησαν το τελευταίο διήμερο (10 και 11-12-2016), στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων, σε περιοχές της Χαλκίδας, συνολικά δέκα (10) άτομα, τα οποία κατηγορούνται για διάφορα αδικήματα.
Ειδικότερα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί, διότι ο πρώτος αποπειράθηκε να αφαιρέσει αντικείμενα από αποθήκη πολυκατοικίας, ενώ ο δεύτερος αποπειράθηκε να αφαιρέσει χρήματα από εξωτερικό παγκάρι Ιερού Ναού της περιοχής.
Επίσης, συνελήφθησαν έξι (6) ημεδαποί και συγκεκριμένα τρεις από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, δύο από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, καθώς και ένας από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και κάνναβης, καθώς και δισκία φαρμακευτικών σκευασμάτων, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.
Επιπλέον, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, συνελήφθη ημεδαπός , διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ευβοίας, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης έξι (6) ετών για ληστεία.
Τέλος, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, συνελήφθη αλλοδαπός για παράβαση του τελωνειακού κώδικα. Κατασχέθηκαν (200) γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού.
Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη