22χρονος γρονθοκόπησε οδηγό λεωφορείου του Αστικού ΚΤΕΛ Λαμίας

Συνελήφθη ημεδαπός για πρόκληση σωματικών βλαβών χθες το μεσημέρι, σε βάρος οδηγού λεωφορείου του Αστικού ΚΤΕΛ Λαμίας
Επιπλέον ο συλληφθείς χθες το βράδυ προκάλεσε φθορά σε διερχόμενο λεωφορείο, επίσης του Αστικού ΚΤΕΛ Λαμίας, με την ρίψη πέτρας στο παράθυρο αυτού
Συνελήφθη, σήμερα (08-12-2016) λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην ευρύτερη περιοχή της Ανθήλης Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λαμίας, ένας 22χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για πρόκληση σωματικών βλαβών και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι σε περιοχή της Λαμίας και συγκεκριμένα εντός λεωφορείου του Αστικού ΚΤΕΛ Λαμίας, ο 22χρονος κατηγορείται ότι προκάλεσε σωματικές βλάβες στον οδηγό του λεωφορείου, χτυπώντας αυτόν στο πρόσωπο με γροθιά.
Ο παθών μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου του παρασχέθηκε ιατρική φροντίδα και αποχώρησε.
Επιπλέον ο 22χρονος κατηγορείται ότι χθες το βράδυ, σε περιοχή της Λαμίας, έριξε πέτρα σε παράθυρο διερχόμενου λεωφορείου, επίσης του Αστικού ΚΤΕΛ Λαμίας, προκαλώντας σε αυτό υλικές ζημιές.
Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη