Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω 46χρονος να κλέβει καλώδιο χαλκού στην Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας

Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω ημεδαπός στην Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας, να έχει προβεί στην κοπή και αφαίρεση καλωδίου ηλεκτροδότησης οδικού δικτύου
Στο πλαίσιο της έρευνας προέκυψε ότι ο συλληφθείς, το τελευταίο δίμηνο, αφαίρεσε συνολικά (2.200) μέτρα καλωδίων χαλκού, η αξία των οποίων, μαζί με τις προκληθείσες φθορές, ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των (60.000) περίπου ευρώ
Κατασχέθηκαν (25) μέτρα καλωδίου χαλκού, ένα ζεύγος γαντιών και ένας φανός
Συνελήφθη, προχθές (10-12-2016) νωρίς το πρωί στην Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, ένας 46χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Ειδικότερα, ο συλληφθείς κατελήφθη επ’ αυτοφώρω από τους αστυνομικούς να έχει προβεί στην κοπή καλωδίου ηλεκτροδότησης οδικού δικτύου, με σκοπό να το ιδιοποιηθεί παράνομα.
Στο πλαίσιο της ενδελεχούς έρευνας, προέκυψε ότι ο 46χρονος, το τελευταίο δίμηνο, αφαίρεσε συνολικά περίπου (2.200) μέτρα καλωδίων χαλκού, η αξία των οποίων, μαζί με τις προκληθείσες φθορές, ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των (60.000) περίπου ευρώ.
Σημειώνεται ότι ο 46χρονος προέβαινε αρχικά στην κοπή τμημάτων καλωδίων χαλκού σε ώρες μη λειτουργίας του δικτύου ηλεκτροδότησης και ακολούθως μετέβαινε και τα αφαιρούσε κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, προκειμένου να μην γίνεται αντιληπτός.
Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν (25) μέτρα καλωδίου χαλκού, ένα ζεύγος γαντιών και ένας φανός που βρέθηκαν στην κατοχή του 46χρονου.
Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη