Επισκέψεις κλιμακίου της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Φθιώτιδας σε Σώματα Ασφαλείας και Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας


29/12/2016
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στο πλαίσιο της «Συμφωνίας Αλήθειας» με όλους τους Έλληνες πολίτες, με στόχο την ενίσχυση της ενεργούς συμμετοχής των μελών μας, την επικοινωνία του μηνύματος της Ν.Δ. στην κοινωνία και τη στήριξη της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, οι Πρόεδροι της ΝΟ.Δ.Ε. Φθιώτιδας κ. Στέλιος Κανέλλος και ΔΗΜ.Τ.Ο. Λαμίας κ. Ευάγγελος Μπλούνας, με κλιμάκιο της ΝΟ.Δ.Ε. Φθιώτιδας με επικεφαλής το βουλευτή του νομού Φθιώτιδας κ. Χρήστο Σταϊκούρα και τα στελέχη τον Πρόεδρο Περιφερειακής Οργάνωσης κ. Δημήτριο Δρακάκη, την πρώην βουλευτή Φθιώτιδας κα. Ελένη Μακρή, το Γραμματέα Αγροτικών Φορέων Ν.Δ. κ. Κων/νο Μπαγινέτα, το μέλος Π.Ε. της Ν.Δ. κα. Ντίνα Μπακαλιάνου, το Συντονιστή της ΝΟ.Δ.Ε. Φθιώτιδας κ. Ταξιάρχη Ζαλοκώστα, τον υπεύθυνο Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΟ.Δ.Ε. κ. Θανάση Φράγκο και τους θεματικούς της ΝΟ.Δ.Ε. κ.κ. Γεωργία Μπήτα, Ηλία Φιλντίση και Γιώτα Σιδερά-Χουλιάρα, πραγματοποίησαν επίσκεψη στην Αστυνομική Δ/νση Στερεάς Ελλάδας, στη Πυροσβεστική Υπηρεσία Λαμίας στο Λιμεναρχείο Στυλίδας και στο Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας. Κατά την επίσκεψη στο Λιμεναρχείο Στυλίδας συμμετείχε επίσης ο Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Στυλίδας κ. Σωτήρης Γεωργακόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης αναπτύχθηκαν υπηρεσιακά ζητήματα και ανάγκες καθώς και κρίσιμες κοινωνικοί παράμετροι θέματα. Παράλληλα, αναγνωρίζεται η  προσφορά όλων όσων εργάζονται αδιάκοπα για την στήριξη των όσων έχουν ανάγκη, την δημόσια ασφάλεια, την κοινωνική ενδυνάμωση και συνοχή.

Ως μέλη της ΝΟΔΕ Φθιώτιδας αγωνιζόμαστε με στόχο να αναδείξουμε και να ενισχύσουμε τις δυνάμεις του τόπου μας, που προάγουν την κοινωνική προσφορά, τον εθελοντισμό, τον επαγγελματισμό.

Στηρίζουμε εμπράκτως όλες τις δράσεις που είναι απαραίτητες για την ανόρθωση και την ανάταξη της πατρίδας μας.

Η «Συμφωνία Αλήθειας» της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου μας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με όλους τους Έλληνες, αποτελούν ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο εμπιστοσύνης, ρεαλισμού και αλληλεγγύης. Χτίζουμε καθημερινά με τους συμπολίτες μας την Ελλάδα που όλοι θέλουμε για εμάς και τα παιδιά μας.








Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη