Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην κεντρική πλατεία του Δομοκού

ΔΗΜΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ
Δομοκός, 11.12.2016
 Την έναρξη της εορταστικής περιόδου σηματοδότησε το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου από το Δήμαρχο Δομοκού, κ. Δημήτρη Τζιαχρήστα στην κεντρική πλατεία Δομοκού, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου Παλαμά και με Κάλαντα Ανατολικής Ρωμυλίας από τον  Επιμορφωτικό Σύλλογο Ν Μοναστηρίου στην κεντρική πλατεία Δομοκού, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 18:00. 
Τη σκυτάλη στη συνέχεια πήραν τα ξωτικά του Άγιου Βασίλη που ανέλαβαν να διασκεδάσουν τους παρευρισκόμενους με διαγωνισμούς και ένα απολαυστικό πρόγραμμα με δραστηριότητες για παιδιά, ενώ μικροί και μεγάλοι εντυπωσιάστηκαν από το σιντριβάνι σοκολάτας και τα μπισκότα που απόλαυσαν δωρεάν. Ακολούθησαν χαρούμενες στιγμές με τον Άγιο Βασίλη να κάνει την εμφάνιση του μοιράζοντας δώρα, με παιχνίδια και face-painting για τους μικρούς πρωταγωνιστικές της εκδήλωσης.
Παράλληλα, οι παραβρισκόμενοι συμμετείχαν στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar από τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου Δομοκού που είχε στηθεί από νωρίς με της χειροποίητες κατασκευές τους.






 








Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη