ΔΕΣΦΑ: «Ψάχνουν άλλοθι για την ανικανότητά τους»





  ΔΕΣΦΑ: «Ψάχνουν άλλοθι για την ανικανότητά τους»
Αθήνα, 5 Δεκεμβρίου 2016

Ο Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Τρικάλων, κ. Κώστας Σκρέκας, σχετικά με το Δελτίο Τύπου – «Απάντηση στη Νέα Δημοκρατία», που εξέδωσε το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, για τις επικρίσεις που αφορούν στους κυβερνητικούς χειρισμούς στο ζήτημα του ΔΕΣΦΑ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Κυβέρνηση, όχι μόνο δεν προσελκύει νέους επενδυτές, αλλά διώχνει και αυτούς που είχε φέρει η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας μέχρι το 2014.  Μια συμφωνημένη από το 2014 αποκρατικοποίηση, που θα έφερνε 400.000.000 ευρώ στη χώρα και 2,5 δις σε επενδύσεις, δηλαδή δουλειές και επιπλέον έσοδα στα Δημόσια Ταμεία, τινάχτηκε στον αέρα εξαιτίας των χειρισμών του Μεγάρου Μαξίμου, που είχε αναλάβει την αιγίδα της διαπραγμάτευσης.

Τώρα, ο κ. Σταθάκης και ο κ. Σκουρλέτης, για άλλη μια φορά, προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα και - κατά τη γνωστή πια μέθοδο εξαπάτησης - να ρίξουν τις ευθύνες του “Βατερλό τους” στους άλλους και “στους κοινοτικούς κανόνες”.

Όταν ο κ. Σκουρλέτης δεσμευόταν, στις 2/6/2016, με δηλώσεις του για ολοκλήρωση της πώλησης του ΔΕΣΦΑ, δεν “έβλεπε” την παραβίαση των κοινοτικών κανόνων;

Πόσο ακόμη  θα ταλαιπωρούν την Ελλάδα και τους Έλληνες με τα ψεύδη τους;».


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη