Επίσκεψη Γιάννη Σαρακιώτη στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Λαμίας

«Επίσκεψη του Βουλευτή Γιάννη Σαρακιώτη στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Λαμίας»
Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, ο Βουλευτής Ν. Φθιώτιδας Γιάννης Σαρακιώτης παρευρέθηκε στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Λαμίας, όπου και αντάλλαξε ευχές με τα παιδιά και τους εργαζόμενους της δομής εν όψει των εορταστικών ημερών. Ο ίδιος, συνοδεία του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Θεόδωρου Δημόπουλου και των στελεχών, επισκέφθηκε τους χώρους και τις λοιπές εγκαταστάσεις, ερχόμενος σε επαφή τόσο με τα παιδιά, όσο και με το προσωπικό, επιδεικνύοντας το ενδιαφέρον του για τον τρόπο λειτουργίας του Παραρτήματος και γενικότερα τη φύση των παρεχομένων υπηρεσιών.
Στο περιθώριο της επίσκεψης, ο Γιάννης Σαρακιώτης υπογράμμισε: «Οι δυσχέρειες και τα προβλήματα, που αντιμετωπίζει η χώρα, δεν πρέπει να μας κάνουν να ξεχνάμε τα ζητήματα κοινωνικής προστασίας και παροχών υπηρεσιών υγείας και πρόνοιας. Δομές, όπως το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Λαμίας, πρέπει να υποστηρίζονται και να ενισχύονται. Οι ευχές μας για Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχές Νέο Έτος συνοδεύονται με τις ευχές για τη συνέχιση του σημαντικού έργου του Παραρτήματος».









Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη