Ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ ομάδων της Ν.Δ. και της Eθνικής Oμάδας Aστέγων

Αθήνα, 21 Δεκεμβρίου 2016 
Με πρωτοβουλία της Νέας Δημοκρατίας διοργανώθηκε σήμερα, Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της ομάδας του Κόμματος και της Εθνικής Ομάδας Αστέγων, στο αθλητικό κέντρο του Δήμου Αθηναίων στο Ρουφ. Μετά το τέλος του αγώνα, στον οποίο συμμετείχε και ο ίδιος, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Μια πολύ κρύα μέρα σήμερα, αλλά μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα στο γήπεδο του ποδοσφαίρου, σε αυτό το φιλικό παιχνίδι που διοργανώσαμε μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας με τη συμμετοχή κάποιων εκ των πρωταθλητών Ευρώπης 2004 και της Εθνικής Αστέγων. 
 Τα παιδιά της Εθνικής Αστέγων ξέρουν πολύ καλή μπάλα στο γήπεδο. Και η μεγάλη πρόκληση για την επόμενη χρονιά, είναι να βγουν να παίξουν μπάλα και στο μεγάλο γήπεδο της ζωής. Πρέπει, κάποια στιγμή, σε αυτήν τη χώρα, να σχεδιάσουμε στοχευμένες κοινωνικές προοπτικές, που να αντιμετωπίζουν τα προβλήματα της ακραίας φτώχειας, τα οποία δυστυχώς τείνουν να κάνουν την εμφάνισή τους με όλο και μεγαλύτερη συχνότητα. Με την ευκαιρία αυτή να ευχηθώ, και πάλι, χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους. Ευτυχισμένα Χριστούγεννα. Καλή χρονιά να έχουμε και να μην ξεχνάμε αυτές τις Άγιες Μέρες η προσοχή μας να στρέφεται σε αυτούς που το έχουν περισσότερο ανάγκη».















Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη