SantaLetter.gr: Δημιουργεί συναισθήματα που κρατάνε μια ζωή!

Εδώ και δύο χρόνια, το santaletter.gr δεν είναι απλά μια υπηρεσία δώρων, είναι πολύ περισσότερα πράγματα από αυτό: φέρνει το χαμόγελο στα πρόσωπα των παιδιών, δημιουργεί συναισθήματα που κρατάνε μια ζωή!
Μέσα από μια εύκολη στη χρήση πλατφόρμα, ο επισκέπτης δημιουργεί εξατομικευμένες επιστολές, τηλεφωνήματα και βίντεο και φέρνει τη μαγεία των Χριστουγέννων σε κάθε παιδική ψυχή.
Μπορεί στους ενήλικες να ακούγεται ασήμαντο, αλλά δεν είναι έτσι για ένα παιδί: όταν ξέρει ότι έχει την επιβράβευση του αγαπημένου αγίου όλων, όταν ο ΙΔΙΟΣ ο Άγιος Βασίλης του στείλει γράμμα ή βίντεο, το πάρει τηλέφωνο, τότε αυτό και μόνο μπορεί να το οδηγήσει να κάνει καταπληκτικά πράγματα για την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθησή του.
Το κάθε γράμμα, το κάθε τηλεφώνημα, το κάθε βίντεο, είναι απόλυτα προσωποποιημένο, αναφέροντας το όνομα του παιδιού, επιβραβεύοντάς το για τις σχολικές του επιδόσεις, για τη καλοσύνη του, του δίνει το κίνητρο να κάνει περισσότερα. Φανταστείτε τον ενθουσιασμό του παιδιού, το χαμόγελο, το φως στο πρόσωπό του,  όταν συνειδητοποιήσει ότι ο Άγιος Βασίλης ενδιαφέρθηκε ΕΙΔΙΚΑ για το άτομό του!
Ότι και να πιστεύει ο καθένας, τα Χριστούγεννα είναι κάτι περισσότερο από ανταλλαγή δώρων, γιατί τελικά, ο Αϊ-Βασίλης υπάρχει!
Υπάρχει, όσο θα υπάρχουν η αγάπη, η γενναιοδωρία, η γνώση, η ελπίδα, η χαρά. Αλίμονο! Πόσο ζοφερός θα ήταν ο κόσμος μας αν δεν υπήρχε ο Αϊ-Βασίλης. Αν δεν υπήρχε η αγνή πίστη των παιδιών, που η φαντασία τους κάνει όλη μας τη ζωή να έχει σκοπό.

Κανένας δεν βλέπει τον Αϊ-Βασίλη, αλλά αυτό δεν είναι απόδειξη ότι δεν υπάρχει. Άλλωστε, τα πιο σπουδαία πράγματα στον κόσμο είναι εκείνα τα οποία ούτε οι μεγάλοι ούτε οι μικροί μπορούν να δουν.
SantaLetter.gr – Γράμμα, τηλεφώνημα, Βίντεο από τον ΙΔΙΟ τον Άγιο Βασίλη

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη