Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών Φθιώτιδας: Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για το α' τρίμηνο του 2017


ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ  Α΄ ΤΡΙΜΗΝΟΥ  2017

Ι Α Ν Ο Υ Α Ρ Ι Ο Σ   2017


ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ,  στις 8.30 μ.μ., σας καλοδεχόμαστε στο ατμοσφαιρικό «Κλειδί» στην οδό Υψηλάντου 10, για την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα μας, με ζωντανή μουσική, μεζέδες, κρασί και την Πίτα μας, με  δώρο στον τυχερό ή την τυχερή, όπως πάντα,  το σύμβολό μας, τον «Ηνίοχο», σε χρυσό! Παρακαλούμε θερμά, να προμηθευτείτε εγκαίρως τις προσκλήσεις σας.

Φ Ε Β Ρ Ο Υ Α Ρ Ι Ο Σ  2017


1)  ΣΑΒΒΑΤΟ 4 & ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  -  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΜΙΑΣ                           
Δ Ι Η ΜΕ Ρ Ι Δ Α   Γ Ε Λ Ι Ο Υ !!!!!
Οι δυσκολίες της εποχής μας και τα προβλήματα που συσσωρεύονται στην καθημερινότητά μας, μας ενέπνευσαν να αντιδράσουμε συλλογικά και  να διοργανώσουμε μία διήμερη εκδήλωση για το «ΓΕΛΙΟ», με τον γενικό τίτλο
«ΓΕΛΑΣΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟ!»
Την ιδέα μας ασπάστηκαν με ενθουσιασμό, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας κ. Θύμιος Καραϊσκος, ο Δήμαρχος Λαμιέων και η επί των Πολιτιστικών Αντιδήμαρχος κ. Βίβιαν Αργύρη, καθώς και ο Διευθυντής του STAR Κεντρικής Ελλάδος κ. Γιώργος Σιμόπουλος, και όλοι σχεδόν οι Σύλλογοι, Όμιλοι και Σωματεία της πόλης μας, χωρίς την αρωγή των οποίων, η εκδήλωση αυτή θα ήταν πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί, λόγω της μεγάλης διάρκειας, του ποικίλου προγράμματός της και του  μεγάλου κόστους της.
Σας περιμένουμε λοιπόν όλους εσάς, τα μέλη και τους φίλους μας και όλους τους Λαμιώτες και όχι μόνον, να έλθετε στις εκδηλώσεις του Διημέρου, να μάθετε για το Γέλιο, να εξασκηθείτε στο Γέλιο, και να μεταδώσετε το Γέλιο στους οικείους και αγαπημένους σας.
Σε όλες τις εκδηλώσεις του Διημέρου η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
Το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  της ΔΙΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΕΛΙΟΥ θα ανακοινωθεί σύντομα:

2) ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 11-12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
 Όπως κάθε χρόνο, όλοι εμείς οι Ερωτευμένοι με την Ζωή, γιορτάζουμε τον Αγιο Βαλεντίνο (και όχι μόνον…) με ΕΚΔΡΟΜΗ στον ΠΡΟΥΣΟ - «ΜΟΝΤΑΝΑ» - ΒΕΛΟΥΧΙ. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
ΣΑΒΒΑΤΟ: αναχώρηση: 8 π.μ., καφεδάκι σε κάποιο από τα όμορφα χωριά της Ευρυτανίας, άφιξη γύρω στις 12 το μεσημέρι στον Προυσό. Αργά το μεσημέρι γεύμα (πέστροφα και όχι μόνον) στον Γαύρο. Χρόνος ελεύθερος στο όμορφο και πολυτελές Ξενοδοχείο «ΜΟΝΤΑΝΑ» για μπάνιο στην εσωτερική πισίνα ή για θεραπείες SPA (προαιρετικά). Δείπνο και διανυκτέρευση στο Ξενοδοχείο. ΚΥΡΙΑΚΗ: Πρωινό-μπουφέ και εκδρομούλα στο χιονισμένο (ελπίζουμε..) Βελούχι. Στην επιστροφή στάση για φαγητό στο «Χάνι του Πανέτσου» και καφέ στο όμορφο Πλατύστομο. Άφιξη στη Λαμία νωρίς το βραδυ. ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ στα τηλ. 6936907057-Μάρτζυ Καραϊσκου, 6973038627-Σοφία Κατσούδα.

Μ Α Ρ Τ Ι Ο Σ  2017


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  31 ΜΑΡΤΙΟΥ- ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ       
ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ στο Μοναστήρι της Παναγιάς της Οδηγήτριας μεταξύ Πορταριάς και Μακρυνίτσας. Αναχώρηση γύρω στις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής, βόλτες και καφεδάκι στην Πορταριά και διανυκτέρευση με νηστίσιμο δείπνο στα όμορφα ΧΑΝΙΑ στην Παραδοσιακή Πανσιόν «ΤΑΣΙΑ». Το Σάββατο ουζάκι στην παραλία του Βόλου. Επιστροφή στην Λαμία νωρίς απόγευμα Σαββάτου. ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ στα τηλ. 6936907057-Μάρτζυ Καραϊσκου, 6973038627-Σοφία Κατσούδα.

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ!
ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ ΣΕ ΕΣΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ!!!


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη