Η Ντόρα Μπακογιάννη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Νικόλαο

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Νικόλαο επισκέφθηκε την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου το πρωί,  στο γραφείο του η κα Ντόρα Μπακογιάννη, Υπεύθυνη του Τομέα Οικονομίας και Ανάπτυξης  της Νέας Δημοκρατίας.

          Την κα Μπακογιάννη συνόδευαν  ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδος κ. Ευθύμιος Καραΐσκος, ο Βουλευτής Φθιώτιδος  κ. Χρήστος Σταικούρας, η τέως βουλευτής Φθιώτιδος κα Ελένη Μακρή, ο τ. Δήμαρχος Λαμιέων κ. Γεώργιος Κοτρωνιάς και είκοσι περίπου τοπικά στελέχη του κόμματος.

           Η συνάντησή τους διήρκησε αρκετή ώρα και ο Ποιμενάρχης μας  είχε μία ευχάριστη και εποικοδομητική συνομιλία με την κ. Μπακογιάννη επί διαφόρων θεμάτων τοπικού και γενικού ενδιαφέροντος. Ειδικότερα όμως αναφέρθηκαν στην ηθική και οικονομική κρίση που ταλανίζει τον τόπο μας. 

          Η κα Μπακογιάννη ευχήθηκε πολύκαρπη Αρχιερατεία  στον Σεβασμιώτατο και επεσήμανε ότι σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά η χώρα μας, η Εκκλησία έδειξε όλη τη στοργή της στο λαό, φροντίζοντάς τον  υλικά,  εξαίροντας ιδιαίτερα την προσωπικότητα του Ποιμενάρχου μας και το σπουδαίο  φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί η Ιερά Μητρόπολή  μας, για το οποίο ήταν πλήρως ενημερωμένη. Επίσης  παρουσίασε περιληπτικά  το σχέδιο του κόμματος για την οικονομική ανάπτυξη του τόπου.

           Ο Σεβασμιώτατος με τη σειρά του, έθιξε τα πολυποίκιλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός εξαιτίας της κρίσεως, καθώς και  το σημαντικό θέμα της αδιοριστίας των κληρικών, το οποίο ταλαιπωρεί  την Εκκλησία τα τελευταία χρόνια. Προσέφερε δε στην κα Μπακογιάννη ως ευλογία βιβλία θεολογικού και ιστορικού ενδιαφέροντος των εκδόσεων της Μητροπόλεως, τα οποία έχει συγγράψει ο ίδιος και της ευχήθηκε καλή επιτυχία. Σε όλη δε την συνοδεία προσέφερε κέρασμα και το ημερολόγιο τσέπης του 2017.

           Στο τέλος της συνάντησής τους  έκαναν δηλώσεις στα τοπικά μέσα ενημέρωσεως.

imfth.gr







Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη