Περιστατικό λαθροθηρίας στις Μικροθήβες – Καταδίωξη και σύλληψη με αυτόφωρη διαδικασία

Περιστατικό λαθροθηρίας με απρόβλεπτη εξέλιξη και αυτόφωρο, σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 15 Ιανουαρίου 2017, στις Μικροθήβες.
Σε έλεγχο του αρμόδιου θηροφύλακα, ζητήθηκαν η άδεια και τα όπλα του κυνηγού, λόγω της γενικής απαγόρευσης θήρας. Ο κυνηγός αρνήθηκε να δώσει το όπλο του και αντέδρασε έντονα. Χωρίς να χάσει χρόνο ο θηροφύλακας ζήτησε ενίσχυση από τον Αλμυριώτη συνάδελφό του, ο οποίος βρισκόταν σε υπηρεσία σε διαφορετικό σημείο και συγχρόνως κάλεσε ενισχύσεις και από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού. Περιπολικό του Α.Τ. και ο θηροφύλακας έσπευσαν στις Μικροθήβες.
Ο κυνηγός δεν συμμορφώθηκε και συνέχισε να αρνείται την παράδοση όπλου και αδείας και έχοντας άσχημη συμπεριφορά μπήκε στο αυτοκίνητο να φύγει. Παρότι αστυνομικός, στεκόταν πεζός μπροστά στο αυτοκίνητο, ο κυνηγός έβαλε σε κίνηση το όχημα, με αποτέλεσμα ο αστυνομικός να αναγκαστεί να παραμερίση.
Ο κυνηγός διέφυγε με το όχημά του για λίγα λεπτά, όμως μετά από καταδίωξη λίγων χιλιομέτρων συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού, όπου θηροφύλακες και αστυνομικοί συνέταξαν και υπέβαλαν μήνυση, και κίνησαν αυτόφωρη διαδικασία για αντίσταση κατά της αρχής.
Ο κυνηγός είναι μέλος του Συλλόγου Κυνηγών Τρικάλων, έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την κυνηγετική Ομοσπονδία.

http://www.almyros.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη