Συμπαράστασή στον αγώνα των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ εκφράζει και το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΙΑΚΟΥ 1 ΛΑΜΙΑ
ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ. 01/2017
Τηλ: 6977257211
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Εκφράζουμε τη αλληλεγγύη μας στους συνάδελφους στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ που δίνουν τη μάχη μέσα σε δύσκολες συνθήκες. Οι εργαζόμενοι στις εργολαβίες της ΛΑΡΚΟ συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις με αίτημά τους το αυτονόητο.   Κατάργηση του σκλαβοπάζαρου των εργολαβιών και ενσωμάτωση όλων των   εργαζομένων στην ίδια την ΛΑΡΚΟ με σύμβαση αορίστου χρόνου.    
Καλούμε τους εργαζόμενους ενόψει της 48/ωρης απεργίας που έχει προκηρύξει το Σωματείο τις   10   &   11/01/2017   να   παρευρεθούν στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11/01/2017 στις 12:00 το μεσημέρι στην Πύλη του εργοστασίου της ΛAΡKO.
Συναδέλφισσες συνάδελφοι.
Ότι θετικό στη ζωή μας, όποια δικαιώματα έχουν απομείνει είναι αποτέλεσμα συλλογικών αγώνων και κατακτήσεων. Σήμερα που η εργατική τάξη, τα λαϊκά νοικοκυριά  βρίσκονται σε δύσκολη θέση , απεργιακοί αγώνες σαν των εργαζομένων στις εργολαβίες στη ΛΑΡΚΟ, είναι επίκαιροι και αναγκαίοι.
Κατάργηση του σκλαβοπάζαρου των εργολαβιών και ενσωμάτωση όλων των εργαζομένων στην ίδια την ΛΑΡΚΟ με σύμβαση αορίστου χρόνου. Ο αγώνας των εργαζομένων στις εργολαβίες δεν είναι μόνο δική τους υπόθεση, είναι όλης της εργατικής τάξης του Νομού μας.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη