Ν.Δ.: «Η αναλγησία το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ»

Ν.Δ.:  «Η αναλγησία το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ», Αθήνα, 24 Ιανουαρίου 2017
Ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, αρμόδιος για θέματα κοινωνικής ασφάλισης, βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης, σχετικά με τη μεταφορά όλων των ασφαλιστικών οφειλών στο Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Εισφορών (ΚΕΑΟ), έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Προς κάθε κατεύθυνση στρέφεται η Κυβέρνηση στην αγωνία της να στηρίξει ταμειακά το ασφαλιστικό μόρφωμα του κ. Κατρούγκαλου. Αύξησε τις ασφαλιστικές εισφορές, καθιστώντας ασύμφορη την απασχόληση και τη δημιουργία. Εκμηδένισε την ανταποδοτικότητα μεταξύ εισφορών – συντάξεων. Οδήγησε τις νέες γενιές στην πεποίθηση ότι δεν θα πάρουν ποτέ σύνταξη.

Τώρα, επιδίδεται σε αγώνα δρόμου, προκειμένου να εισπράξει ληξιπρόθεσμες οφειλές. Χωρίς κανένα κριτήριο ύψους και εισπραξιμότητας μεταφέρει όλες τις εκτός ρύθμισης οφειλές στο ΚΕΑΟ. Χωρίς να έχει φροντίσει πριν ούτε καν για τη στελέχωση και στήριξη της υπηρεσίας. Και αποδεικνύοντας ότι, όταν δεν μπορείς να πιάσεις την μεγάλη εισφοροδιαφυγή, θα την πληρώσουν και πάλι οι “μικροί”.

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, για μια ακόμα φορά, δείχνει στην πράξη το πραγματικό της πρόσωπο, που δεν είναι άλλο από την κοινωνική αδιαφορία και αναλγησία».

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη