Δεκαεννέα συλλήψεις για διάφορα αδικήματα στη Στερεά Ελλάδα

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά δεκαεννέα (19) άτομα για διάφορα αδικήματα
Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.
Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό φυγόποινων, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, δεκαεννέα (19) άτομα και συγκεκριμένα:
Αλλοδαπός στο Μαλανδρίνο Φωκίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λιδωρικίου, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Καλαμάτας & καταδικαστική Απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Καλαμάτας, για διάπραξη ληστείας κατά συναυτουργία και επικίνδυνη σωματική βλάβη.
Τέσσερις (4) ημεδαποί και ειδικότερα ένας στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας, ένας στην Αταλάντη Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αταλάντης, καθώς και δύο στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, κατηγορούμενοι για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.
Ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων. Κατασχέθηκαν ένα πτυσσόμενο μαχαίρι (σουγιάς) και μία μεταλλική σιδερογροθιά.
Πέντε (5) αλλοδαποί και ειδικότερα δύο στην Κάρυστο Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρύστου, ένας στη Τανάγρα Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σχηματαρίου, ένας στη Στυλίδα Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας και ένας στην Άμφισσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα μας.
Τρία (3) άτομα και ειδικότερα ένας ημεδαπός & ένας αλλοδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας & της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας αντίστοιχα, καθώς και ένας ημεδαπός στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ψαχνών, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Δύο (2) ημεδαποί στη Λαμία και στην περιοχή του Αλιβερίου Ευβοίας, από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Λαμίας & Αλιβερίου αντίστοιχα, για παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Τέλος, τρεις (3) ημεδαποί στη Θήβα & στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Θηβών & Λιβαδειάς, για επαιτεία.
Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. 

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη