Προβολή της ταινίας «Δύο Φθινόπωρα Τρεις Χειμώνες» στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας

Οι Φίλοι Κινηματογράφου Λαμίας σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο ( L’Institut FranÇais de GRÈCE ) σας προσκαλούν την Τρίτη 31-01-2017 ώρα 21.15 στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας , στην προβολή της ταινίας «Δύο Φθινόπωρα Τρεις Χειμώνες» (2 Automnes 3 Hivers) , του σκηνοθέτη Σεμπαστιάν Μπετμπεντέρ, με πρωταγωνιστή τον Βενσάν Μακέν, τον ηθοποιό-φετίχ της ομάδας των νέων Γάλλων κινηματογραφιστών.
ΕΙΔΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ – ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΡΙΝΟ (2013)                         
ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟΥ – ΦΕΣΤΙΒΑΛ RIVER RUN (2014)

ΥΠΟΘΕΣΗ :  Στα 33 του χρόνια, ο Arman αποφασίζει να αλλάξει τη ζωή του. Ξεκινάει αρχίζοντας τρέξιμο. Είναι μια καλή αρχή. Η Amelie ακολουθεί το παράδειγμά του και αρχίζει τρέξιμο κι αυτή. Η πρώτη τους συνάντηση είναι ένα σοκ. Στη δεύτερη συνάντηση η Amelie στέλνει τον Arman στο νοσοκομείο, αλλά αυτό θα είναι και η αρχή της περιπέτειας τους. Ο Benjamin είναι ο καλύτερος φίλος του Arman. Ένα βράδυ, πέφτει πάνω σε ένα φράχτη από δάφνες και καταλήγει κι αυτός στο νοσοκομείο. Ένα σοβαρό ατύχημα που παρόλα αυτά θα του φέρει την ευτυχία…
Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για την ταινία και τους συντελεστές στο site των Φίλων

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη