Κοπή Βασιλόπιτας στο Ραχούτειο Γηροκομείο Λαμίας

Την Αγιοβασιλόπιτα του Ραχούτειου Γηροκομείου Λαμίας της Ιεράς Μητροπόλεως μας, ευλόγησε την Τρίτη 3 Ιανουαρίου το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος, των μελών του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδος, ιερέων της πόλεως, των δωρητών και των φίλων του Ιδρύματος και φυσικά των γερόντων.

                 Στην προσλαλιά του ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε εγκαρδίως τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του γηροκομείου, οι οποίοι καταβάλλουν κάθε προσπάθεια  για την εύρυθμη λειτουργία του ιδρύματος, τους ιατρούς του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδος οι οποίοι προσφέρουν δωρεάν τις ιατρικές τους υπηρεσίες στους τροφίμους, το προσωπικό  και όλους τους επωνύμους και ανωνύμους δωρητές.

                 Τέλος, ευχήθηκε σε όλους να έχουν την ευλογία του Αγίου Παντελεήμονος και καλή και ευλογημένη χρονιά . Στη συνέχεια προσφέρθηκε κέρασμα σε όλους τους παρευρισκομένους.

imfth.gr






Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη