ΛΑ.Ο.Σ.: Ο κόσμος αλλάζει !

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΡΜΟΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο Ντόναλντ Τράμπ ορκίστηκε πρόεδρος των ΗΠΑ . Η ορκωμοσία Τραμπ δεν σημαίνει ότι ένας πρόεδρος έφυγε και ένας άλλος ήλθε. Με την ορκωμοσία Τράμπ αρχίζει η πτώση τής παγκοσμιοποίησης. Με την ορκωμοσία Τράμπ το σύστημα που θέλει να επιβάλει την παγκοσμιοποίηση άρχισε να ανησυχεί και αντιδρά άσχημα και άτσαλα, σπαρταράει και φυσικά και οι εδώ υπάλληλοι και υποτακτικοί αυτού του συστήματος ανησυχούν.

Η Ελλάδα θα μπει σε μια τεράστια μέγγενη και θα υποστεί τεράστιες πιέσεις με απρόβλεπτες συνέπειες αν δεν αλλάξει πολιτική εκπροσώπηση, δηλαδή αν δεν αναλάβουν άνθρωποι της νοοτροπίας και της υφής και της πολιτικής τού Τράμπ.

Το 50% στην Αυστρία είναι ευρωσκεπτικιστές, η πρώτη πολιτική δύναμη στην Ολλανδία είναι ευρωσκεπτικιστές, η καλπάζουσα δύναμη στην Γερμανία είναι οι ευρωσκεπτικιστές , στην Μ. Βρετανία μιλούν για σκληρό Brexit , η Μ. Λεπέν στην Γαλλία είναι η πρώτη πολιτική προσωπικότητα και πριν από λίγο συναντήθηκε με τον Τράμπ.

Ο κόσμος αλλάζει !

Εμείς θα εξακολουθήσουμε να ζούμε και έως πότε, υπό την εποπτεία και με την φοβία της Γερμανικής Ευρωπαϊκής Ένωσης




Θ. Τουσιάδης

Υπεύθυνος ΛΑ.Ο .Σ

Στερεάς Ελλάδος

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη