Αναφορά του Βουλευτή Γιάννη Σαρακιώτη για την παράταση εξόφλησης οφειλών μηνός Ιανουαρίου για τους Επαγγελματίες Βιοτέχνες Φθιώτιδας

Αναφορά του Βουλευτή Γιάννη Σαρακιώτη για την παράταση εξόφλησης οφειλών μηνός Ιανουαρίου για τους Επαγγελματίες Βιοτέχνες Φθιώτιδας»
    Αναφορά προς τα υπουργεία Εργασίας, Οικονομικών, Εσωτερικών και Οικονομίας κατέθεσε ο Βουλευτής Γιάννης Σαρακιώτης με αφορμή το δίκαιο αίτημα της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Φθιώτιδας για την παράταση εξόφλησης των οφειλών τους για το μήνα Ιανουάριο.
    Οι έκτακτες δυσμενείς καιρικές συνθήκες είχαν ως αποτέλεσμα την κατακόρυφη μείωση της κίνησης του αγοραστικού κοινού κατά το μήνα Ιανουάριο. Εξαιτίας αυτού του γεγονότος, ζητήθηκε η παράταση εξόφλησης των τρεχουσών υποχρεώσεων μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2017 τουλάχιστον, η συμπερίληψη σε ενδεχόμενη ρύθμιση των επιχειρήσεων που έχουν υπαχθεί σε ρυθμίσεις Οργανισμών – Ασφαλιστικών Ταμείων και Δημοσίου, καθώς και η παραχώρηση της δυνατότητας ρύθμισης σε περίπτωση αδυναμίας εξόφλησης ποσών των τακτικών υποχρεώσεων.
Ο εξαιρετικά ευαίσθητος τομέας της βιοτεχνίας χρειάζεται τη στήριξη όλων με κάθε μέτρο που θα μπορέσει να ελαφρύνει με δίκαιο τρόπο τα βάρη των επαγγελματιών του χώρου.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη