Λαμία - Άρης 1-0

Σε ένα συγκλονιστικό ματς, η γκολάρα του Βασιλόγιαννη και η απόκρουση πέναλτι του Τσέναμο στο 94' (ο Καπνίδης το εκτέλεσε) έδωσε στην Λαμία την νίκη στο ντέρμπι με τον Άρη και... αέρα Super League! «Βράζουν» με Καλογερόπουλο οι «κίτρινοι»!

Τεράστια νίκη για την Λαμία, η οποία επέστρεψε στα τρίποντα και στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας απέναντι σε έναν Άρη που στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης ψαχνόταν! Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ πανηγύρισε τη νίκη με 1-0, χάρης και στον Τσέναμο που στο 95' απέκρουσε το πέναλτι του Καπνίδη!
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Οι γηπεδούχοι, ήταν καλύτεροι καθ' όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Είχαν την κατοχή και τον έλεγχο και έδειχναν να θέλουν περισσότερο αυτό το ματς. Στο 34' και στο 37', η Λαμία απείλησε με τους Τζόκιτς και Αναστασιάδη, όμως ο Διούδης είχε απάντηση και στις δύο περιπτώσεις. Το ίδιο και στο σουτ του Ματσούκα στο 45', με το ημίχρονο να τελειώνει χωρίς τέρματα και τον Άρη να αισθάνεται τυχερός.
Το ίδιο παιχνίδι είχαμε και στο δεύτερο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή και με έξτρα παίκτη τον κόσμο τους, έπαιζαν πιο παθιασμένα ψάχνοντας το γκολ. Τελικά το βρήκαν στο 59', όταν ο Βασιλόγιαννης με τρομερό βολ πλανέ μετά από σέντρα του Τζόκιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Διούδη. Ο Άρης, προσπάθησε να απαντήσει στο 61', αλλά ο Μιλούνοβιτς δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Τσέναμο.
Ζήτησε τρία πέναλτι, πήρε το ένα!
Αυτή ήταν η πρώτη και η τελευταία στιγμή που ο Άρης απείλησε σοβαρά την αντίπαλη εστία. Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι αρχικά στο 76', με τον Καλογερόπουλο σωστά να μη δείχνει την άσπρη βούλα. Δεύτερη φορά που ο Άρης ζήτησε πέναλτι, ήταν στο 82', για τράβηγμα στον Ιντζίδι με το ριπλέι να τον δικαιώνει. Και πάλι ο ρέφερι όμως δεν έδωσε κάτι.
Τελικά, η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε πέναλτι την τρίτη φορά που το ζήτησε! Στο 94', ο Όμο χρησιμοποίησε το χέρι του για να διώξει με τον Καλογερόπουλο να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καπνίδης, αλλά ο Τσέναμο απέκρουσε και κράτησε το τρίποντο για την ομάδα του!
Οι συνθέσεις:
ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Τσενάμο, Σπυρόπουλος, Αναστασιάδης, Κοτσώνης, Παπαργυρίου, Όμο, Τζόκιτς (65' λ. τρ. Μπουλούλης), Βασιλόγιαννης, Βάντερσον (85' Καραγιάννης), Μπλάζιτς, Ντουρμισάι (35' λ. τρ. Ματσούκας).
ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος (46' Τζανακάκης), Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Καράμπελας, Ρόβας (62' Πίτου Γκαρσία), Παυλίδης, Ανάκογλου (72' Καπνίδης), Μιλούνοβιτς, Μπαργκάν, Ιλιτς.
 gazzetta.gr/

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη