Παράταση Λειτουργίας Έκθεσης Φωτογραφίας «Η Λαμία του 19ου και 20ου Αιώνα»

Παράταση Λειτουργίας Έκθεσης Φωτογραφίας
«Η Λαμία του  19ου και 20ου  Αιώνα»
Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της έκθεσης φωτογραφίας  «Η Λαμία του  19ου και 20ου  Αιώνα» πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις σχολείων με τη συμμετοχή μαθητών και εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Φθιώτιδας.
Συγκεκριμένα την έκθεση επισκέφθηκαν μέχρι σήμερα  συνολικά περίπου 1000 μαθητές οι  οποίοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στην έκθεση από τον ίδιο τον κ. Νίκο Δαβανέλλο αλλά και από τους εκπαιδευτικούς  κ. Γεώργιο Σταυρόπουλο και                     κ. Κωνσταντίνο Τσιαλαφούτα.
Παράλληλα εκατοντάδες πολιτών, επισκέφθηκαν  την έκθεση κατά τις  πρωινές και απογευματινές ώρες λειτουργίας της, ενώ έχουν ήδη προγραμματιστεί για τις επόμενες ημέρες επισκέψεις και από άλλα σχολεία της περιοχής.
Η έκθεση παρατείνει τη λειτουργία της μέχρι την Παρασκευή 3 Μαρτίου από τις 09.00 έως τις 15.00  λόγω προγραμματισμένων επισκέψεων και επιθυμίας πολλών συμπολιτών μας.
Share on Google Plus

About Lamia Times

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *