Πάτησε στην κορυφή η Λαμία, 3-0 τον Πανσερραϊκό

Πάτησε στην κορυφή η Λαμία, 3-0 τον Πανσερραϊκό
Η Λαμία νίκησε 3-0 στις Σέρρες τον Πανσερραϊκό, έφτασε τους 37 βαθμούς και "έπιασε" στην κορυφή της Stoiximan.gr Football League τον Απόλλωνα. Αποδοκιμασίες στον προπονητή των "λιονταριών".
ια ακόμα νίκη για τη Λαμία στη Stoiximan.gr Football League. Σε εξ' αναβολής παιχνίδι για τη 10η αγωνιστική, η ομάδα της Φθιώτιδας επικράτησε 3-0 εκτός έδρας του Πανσερραϊκού, αποτέλεσμα που την έφερε στην πρώτη θέση με 37 βαθμούς, όπου συγκατοικεί με το Απόλλωνα Σμύρνης.

Το σύνολο του Μπάμπη Τεννέ σημείωσε, έτσι, τη 12η νίκη του στο πρωτάθλημα σε 15 αγώνες (έχει ακόμα μία ισοπαλία και δύο ήττες). Το αξιοσημείωτο είναι ότι έχει δεχτεί μόνο τέσσερα γκολ, έχει βάλει 27, ενώ από την άλλη μεριά ο Πανσερραϊκός έμεινε για 696 λεπτά δίχως να σκοράρει.

Η επικράτηση της Λαμίας ήταν απόλυτα δίκαιη. Το 1-0 έγινε στο 26. Ο Ρίστιτς έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του, μετά τη σέντρα από τον Ματσούκα και ο Τζόκιτς με ψύχραιμο κοντινό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Το 2-0 έγινε στο 49'. Ο Βασιλόγιαννης έδωσε στον Τζόκιτς, αυτός πέρασε κάθετη πάσα στον Ματσούκα, ο οποίος με πλασέ μέσα και δεξιά από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Το τελικό 3-0 έγινε στο 78' ύστερα από μια καταπληκτική προσπάθεια του Βασιλόγιαννη! Ο μεσοεπιθετικός των Φθιωτών μπήκε στην περιοχή από αριστερά, έδωσε έτοιμο γκολ στον Καραγιάννη, ο οποίος δεν είπε "όχι" στο δώρο του συμπαίκτη του. Άξιο αναφοράς ότι οι πρώτες τέσσερις αλλαγές του αγώνα ήταν αναγκαστικές.

Στα τελευταία λεπτά οι οπαδοί του Πανσερραϊκού ήταν έντονα δυσαρεστημένοι με την εμφάνιση της ομάδας τους και αποδοκίμασαν τον προπονητή, Παναγιώτη Διλμπέρη και τους ποδοσφαιριστές.«Φύγε, φύγε...», ήταν από τα συνθήματα προς τον τεχνικό της σερραϊκής ομάδας, ενώ μετά το τρίτο γκολ των φιλοξενούμενων, οφώναξαν: «Βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από δω...» καλώντας εκ νέου τον Διλμπέρη να παραιτηθεί.

ΣΚΟΡΕΡ: 26' Τζόκιτς, 49' Ματσούκας, 78' Καραγιάννης

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Ρίστιτς, Καψάλης, Παπατζίκος, Βοσκόπουλος, Γαβριηλίδης, Σιάκκας, Ρούτσης (70' Άντριτς), Τσελεπίδης, Τσιμίκας, Τσούτσης (27' λ. τρ. Κάκκο), Κανούλας (45'+1' λ. τρ. Γκούρτσας).

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Αναστασιάδης, Παπαργυρίου, Βαλιός (50' λ. τρ. Ρόσα), Όμο, Μπλάζιτς, Τζόκιτς, Βασιλόγιαννης, Ματσούκας, Βάντερσον.

Διαιτητής: Μπουμαρσόπουλος (Λάρισας) Βοηθοί: Αναστασίου, Νίκζας (Λάρισας)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Απόλλων Σμύρνης 37

2. Λαμία 37

................................................

3. Άρης 31

4. Αγροτικός 29

5. Σπάρτη 24

6. ΟΦΗ 24

7. ΑΟΧ 21 *

8. ΑΟ Τρίκαλα 21 *

9. Παναιγιάλειος 19

10. Αχαρναϊκός 17

11. Κισσαμικός 16 *

12. Αναγέννηση Καρδίτσας 16 *

13. Πανσερραϊκός 16

14. Καλλιθέα 15

................................................

15. Αιγινιακός 12

16. Καλλονή 9

17. Πανελευσινιακός 7

18. Πανθρακικός -6

* Ο εξ' αναβολής αγώνας Αναγέννηση Καρδίτσας - ΑΟ Χανιά για τη 10η αγωνιστική θα γίνει στις 8 Μαρτίου.

** Ο εξ' αναβολής αγώνας Τρίκαλα - Κισσαμικός για την 11η αγωνιστική θα γίνει την Τετάρτη 8 Μαρτίου.
http://www.sport24.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη