Συνελήφθη 55χρονος αλλοδαπός στη Θήβα για μεταφορά παράνομων αλλοδαπών

Συνελήφθη 55χρονος αλλοδαπός στη Θήβα, ο οποίος εντοπίστηκε να μεταφέρει σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, έναντι χρηματικής αμοιβής, τέσσερις (4) μη νόμιμους αλλοδαπούς
Συνελήφθη, προχθές (14-02-2017) το απόγευμα στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 55χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές, ο οποίος κατηγορείται για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών.
Ειδικότερα, ο 55χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, να μεταφέρει σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, τέσσερις (4) αλλοδαπούς και συγκεκριμένα δύο υπηκόους Πακιστάν, ηλικίας 23 και 31 ετών, καθώς και δύο υπηκόους Νεπάλ, ηλικίας 27 και 37 ετών, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν διότι στερούνταν παντελώς νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων εισόδου και παραμονής στη χώρα μας.
Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι μεταξύ του 55χρονου και ενός ακόμη συνεργού του τα στοιχεία ταυτότητας του οποίου διερευνώνται, προηγήθηκε συνεννόηση για την μεταφορά των ανωτέρω αλλοδαπών, έναντι χρηματικής αμοιβής, από περιοχές της Αθήνας και της Θήβας, με τελικό προορισμό την Πάτρα Αχαΐας.
Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, καθώς και χρηματικό ποσό που βρέθηκε στην κατοχή του 55χρονου .
Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο 55χρονος συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί ενώπιον του κ. Ανακριτή Θηβών.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη