Παρέμβαση της Βασιλικής Δημητράντζου για την ανακατασκευή του «Πάνω Γεφυριού» της Αμφίκλειας

Παρέμβαση για την ανακατασκευή του 'Πάνω Γεφυριού"της Αμφίκλειας ν.Φθιώτιδος της Δημητράντζου Βασιλικης υπεύθυνης ν.Φθιώτιδος και Υποψήφιας Βουλευτή του κόμματος "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ",μετά από επικοινωνία της με κατοίκους.
 
ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΤΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΑΝΤΖΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ

ΠΡΟΣ
1.ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
2.ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
3.ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΘΕΜΑ
ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ “ΠΑΝΩ ΓΕΦΥΡΙΟΎ” ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ


Ένα από τα πιο ιστορικά γεφύρια στην περιοχή της Αμφίκλειας, είναι το επονομαζόμενο «το πάνω γεφύρι» (ακριβώς στην διασταύρωση για Σουβάλα και Λαμία,) μετά τα άνω καλύβια Αμφίκλειας.


Το γεφύρι αυτό είναι απὸ τα ἀξιολογότερα μεσαιωνικὰ μνημεία της περιοχής μας,όμως αφέθηκε στη μοίρα του και τελικά κατέρρευσε το 2015 και έκτοτε δεν έχει γίνει κάποια ενέργεια αποκατάστασης του που να γνωρίζω.

Η πολιτιστική μας κληρονομιά είναι ένα σημαντικό όπλο στον ολοκληρωτισμό της επονομαζόμενης προόδου και οφείλουμε να τη συντηρούμε,ώστε να κληρονομείται στις επόμενες γενιές.

Σας παρακαλώ να μεριμνήσετε ώστε μέσω των ανάλογων ενεργειών να πραγματοποιηθεί η ένταξη του γεφυριού της Αμφίκλειας σε πρόγραμμα χρηματοδότησης έτσι ώστε να ξεκινήσει η αποκατάστασή του.

Παρακαλώ να με ενημερώσετε γραπτώς για τις όποιες ενέργειές σας.

Μετα τιμης

Δημητράντζου Βασιλική  Πολιτικός-Υπεύθυνη Ν.Φθιώτιδος και υποψήφια Βουλευτής του κόμματος “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ”

ΛΑΜΙΑ 23/2/17


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη