Οι Φίλοι Κινηματογράφου Λαμίας σας προσκαλούν στην προβολή της ταινίας «Η Μοδίστρα» στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας

Οι Φίλοι Κινηματογράφου Λαμίας σας προσκαλούν την Τρίτη 28-2-2017 ώρα 21.15 στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας , στην προβολή της ταινίας «Η Μοδίστρα» (The Dressmaker) της Τζόσελιν Μουρχάουζ
Μια μαύρη κωμωδία με την Κέιτ Γουίνσλετ, τον Λίαμ Χέμσγουορθ, την Τζούντι Ντέιβις και τον Χιούγκο Γουίβινγκ βασισμένη στο ομώνυμο best seller της Ροζαλί Χάμπεστ. 
Είσοδος ελεύθερη. 
H εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται με στιλ!
 

ΥΠΟΘΕΣΗ: Η Τίλι είναι όμορφη, ταλαντούχα και ιδιαίτερη. Γυρίζει στη γενέτειρά της και τη μητέρα της, που πάσχει πια από άνοια. Η Τίλι είναι μια ξένη, κατηγορείται για φόνο και είναι ανεπιθύμητη από τους ντόπιους είναι όμως και ιδιοφυία στην υψηλή ραπτική. Με “όπλα της” το ύφασμα και τη βελόνα, μεταμορφώνει κι απελευθερώνει τις γυναίκες στην πόλη, αναζητώντας ταυτόχρονα την εκδίκηση από όλους εκείνους που συνωμότησαν εναντίον της.

Εξαιρετικό καστ (και ερμηνείες), ατμόσφαιρα γουέστερν με υψηλή ραπτική και εκδίκηση συνθέτουν αυτή την ιδιαίτερη μαύρη κωμωδία!

Διάρκεια: 118 λεπτά  | Αυστραλία

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για την ταινία και τους συντελεστές στο site των Φίλων 


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη