Σε ζεστή, οικογενειακή ατμόσφαιρα έκοψε την πίτα της η νεοσύστατη ερασιτεχνική θεατρική ομάδα «La Famiglia»


Κοπή πίτας
Μέσα σε μια ζεστή, οικογενειακή ατμόσφαιρα έκοψε την πίτα της η νεοσύστατη ερασιτεχνική θεατρική ομάδα «La Famiglia» του Αθλητικού & Πολιτιστικού Συλλόγου ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΕΣ Λαμίας, την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017.
Στον απόηχο της παρθενικής εμφάνισης της ομάδας στο θεατρικό σανίδι με την κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά «Προίκα μου αγαπημένη», που παρουσιάστηκε στα πλαίσια της διημερίδας γέλιου του Πνευματικού Κέντρου Ρουμελιωτών Φθιώτιδας και συνάντησε μεγάλη επιτυχία, τα μέλη της ομάδας συγκεντρώθηκαν στο φουαγιέ του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λαμιέων μαζί με φίλους και συνεργάτες για να γιορτάσουν ένα νέο ξεκίνημα στα πολιτιστικά πράγματα της πόλης.  Η βραδιά κύλησε με αστεία, πολύ γέλιο και θερμές ευχές για μία δημιουργική χρονιά.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Καλαμπαλίκης Δημοσθένης, Γενικός Γραμματέας του Δήμου Λαμιέων, ο κ. Κλειτσάκης Αθανάσιος, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων, ο κ. Σαγιάς Γεώργιος, Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «Πορτοκαλί Σύγχρονη Πόλη», ο κ. Ηλιόπουλος Νικόλαος, έφορος του πολιτιστικού τμήματος του Συλλόγου «Αμφικτύονες Λαμίας», η κα Μπαξεβανάκη Τάνια, Γραμματέας του Πνευματικού Κέντρου Ρουμελιωτών Φθιώτιδας και η κα Χρύσα Μάστορα, Πρόεδρος του Συλλόγου Καρδιτσιωτών Φθιώτιδας «Καραϊσκάκης».
Το φλουρί κέρδισε η Ρίτα Καραγιώργου, μέλος της θεατρικής ομάδας «La Famiglia», η οποία έλαβε ως δώρο το «Μικρό βιβλίο για μεγάλα όνειρα» του Τάσου Λειβαδίτη.
Και του χρόνου με υγεία και θεατρικές επιτυχίες!

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος,
Ιωάννης Καρμίρης







Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη