Ξεκίνησε ο νέος κύκλος συνεδριών ROIEDU Global Skills

Ξεκίνησε ο νέος κύκλος συνεδριών ROIEDU Global Skills

Ένας νέος κύκλος κατάρτισης φοιτητών, επαγγελματιών και στελεχών επιχειρήσεων μέσα από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ROIEDU Global Skills ξεκίνησε στις εγκαταστάσεις της hyphen SA, στη Θεσσαλονίκη.
Στον Ελαιώνα της hyphen SA βρέθηκαν 15 εκπαιδευόμενοι, οι οποίοι παρακολούθησαν την πρώτη από τις πέντε δια ζώσης συνεδρίες του ROIEDU Global Skills με θέμα «Employability and Working as a Team». Εκπαιδευτής ο δημιουργός του ROIEDU Global Skills και Πρόεδρος της hyphen SA κ. Γιάννης Στεργής.
Το ROIEDU Global Skills αποτελεί ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που αξιοποιεί την τεχνογνωσία της the αriston project, η οποία έπειτα από μία μακρά περίοδο έρευνας σε περισσότερες από 3.500 επιχειρήσεις και επαγγελματίες σε 44 κράτη, ερευνά, σχεδιάζει και επανεκπαιδεύει την κοινωνία στις Δεξιότητες 2020.
Οι Δεξιότητες 2020 είναι η διαπολιτισμική επίγνωση, η κριτική κατανόηση και σκέψη, η παιδεία στα νέα μέσα, η διεπιστημονικότητα και οι μεταβιβάσιμες δεξιότητες, η κοινωνική ευφυΐα, η νεωτερική και προσαρμοστική σκέψη, η διαχείριση γνωστικού φορτίου, η σχεδιαστική νοοτροπία, η εικονική συνεργασία και η υπολογιστική σκέψη.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που διεξάγεται αποκλειστικά στην αγγλική γλώσσα, απευθύνεται:
  • σε νέους, οι οποίοι προετοιμάζονται να φοιτήσουν σε κάποια ανώτατη πανεπιστημιακή σχολή, σχεδιάζουν να εισέλθουν με αξιώσεις στην αγορά εργασίας ή επιθυμούν να αναπτύξουν τη δική τους επιχείρηση.
  • σε όσους επιδιώκουν να διεθνοποιήσουν τις επαγγελματικές προοπτικές τους.
  • στις εξωστρεφείς επιχειρήσεις, προκειμένου να επιλέξουν κατάλληλα καταρτισμένα στελέχη, τα οποία μέσω του προγράμματος έχουν αποκτήσει κρίσιμες δεξιότητες, ιδιαίτερα στο επίπεδο της διαπολιτισμικής και διεθνούς επικοινωνίας.
Για περισσότερες πληροφορίες για το ROIEDU Global Skills, όπως και για να παρακολουθήσετε ένα σχετικό demo video μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.thearistonpioneersleague.gr, στην οποία είναι ενσωματωμένη και η σχετική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος (Form of Interest), για να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας και να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα!

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη