Συνάντηση WordPress Greek Community, Λάρισα

Η Ελληνική Κοινότητα του WordPress ανανεώνει το μηνιαίο ραντεβού της, το Σάββατο  4 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 18:00, για πρώτη φορά για τη φετινή χρονιά, το 2017, και κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, στον πρώτο όροφο του Μύλου του Παπά, υπό την αιγίδα του Δήμου Λαρισαίων και της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και του WordPress Foundation.
Θα συναντηθούμε λοιπόν, για μια ακόμη φορά, για να μιλήσουμε αυτή την φορά αποκλειστικά για το WordPress.
Έτσι θα ασχοληθούμε με:
• WordPress Theming Essentials απο τον Ευάγγελο Αθανασιάδη, και
• How to Publish your Website, από τον Νίκο Παπαγιαννόπουλο
Μετά το τέλος των παρουσιάσεων, θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση.
Για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδήλωσης, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν την συμμετοχή τους, στην προκειμένη περίπτωση στην διεύθυνση https://www.meetup.com/Larissa-WordPress-Meetup/events/237193592/ (δεξιά στήλη, Join and RSVP. Η σύνδεση είναι εφικτή και με τα στοιχεία εισόδου σας στο Facebook, αν δεν θέλετε να φτιάξετε έναν καινούριο λογαριασμό).
Τέλος μπορείτε να μας βοηθήσετε να επιλέξουμε τα θέματα για τις επόμενες φορές που θα συναντηθούμε, καθώς επίσης και τη διεξαγωγή των επόμενων συναντήσεών μας, συμπληρώνοντας το παρακάτω ερωτηματολόγιο https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfqLHSfycnKYUoOXGpELZxfcNIj4qe8jBbaVOoY-vLUtpTaRg/viewform
Καλή μας χρονιά!

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη