Το 1ο ΕΠΑΛ Σίνδου Θεσσαλονίκης στην Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης Αττικής

Πριν ένα μήνα η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης δέχθηκε ένα αίτημα από το 1ο ΕΠΑΛ Σίνδου, Θεσσαλονίκης, να επισκεφθούν το σωματείο μας και να ενημερωθούν για το έργο μας. Την Παρασκευή, αφού διένυσαν 496 χιλιόμετρα, υποδεχθήκαμε τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς που συνόδευαν τα παιδιά.
Οι μαθητές έβγαλαν βόλτα στον Υμηττό κάποιους από τους αδέσποτους σκύλους που περθάλπει και φιλοξενεί η ΖΕΗ και ενημερώθηκαν για το έργο του Σωματείου μας. Αργότερα εθελόντριες της ΖΕΗ έκαναν παρουσίαση στα παιδιά σχετικά με τη νομοθεσία, τις υποχρεώσεις των κηδεμόνων κατοικιδίων, τα puppy mills και την αιχμαλωσία άγριων ζώων στο αμφιθέατρο του Ειδικού Σχολείου Ηλιούπολης. Ήταν τιμή μας να υποδεχθούμε τους μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Σίνδου και να τους ενημερώσουμε.

Ευχαριστούμε θερμά την Διευθύντρια του σχολείου Κα Σαβίδου που επιμελήθηκε και υλοποίησε την επίσκεψη αυτή καθώς και τους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς που συνόδευσαν τους μαθητές. Η παιδεία αρχίζει από την οικογένεια και τελειώνει με την εκπαίδευση στα σχολεία. Φωτισμένοι εκπαιδευτικοί όπως η Κα Σαβίδου είναι αυτοί που μεταλαμπαδεύουν στους αυριανούς πολίτες, αρχές και ιδανικά όπως η προστασία του περιβάλλοντος και η προστασία των ζώων.
Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Ηλιούπολης και κυρίως τον Αντιδήμαρχο κ.Κ. Καλούδη που μας παραχώρησαν το αμφίθεατρο του Ειδικού Σχολείου ώστε να πραγματοποιήσουμε την εκδήλωση αυτή.
Ελπίζουμε ότι και άλλα σχολεία θα ακολουθήσουν το παράδειγμα του 1ου ΕΠΑΛ Σίνδου.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη