Ο Ολυμπιακός Λαμίας κυπελλούχος Φθιώτιδας 2016-2017

Ο Ολυμπιακός Λαμίας αναδείχθηκε κυπελλούχος  2016-17 των ερασιτεχνικών Ομάδων της Ε.Π.Σ.Φ.
Στον τελικό που έγινε στο κατάμεστο γήπεδο της Ανθήλης το συγκρότημα του Πέτρου Καραΐσκου νίκησε το Καλαπόδι με 0-1 και κατέκτησε το τρόπαιο για πρώτη φορά στην ιστορία του.
Στο πρώτο ημίχρονο που έληξε με 0-0 δεν υπήρξαν αξιόλογες φάσεις  και κυρίως παιχνίδι κέντρου.
 Το γκολ της νίκης   πέτυχε  ο Ζήσιμος στο 55ο λεπτό κάνοντας το 0-1, ενώ είχαν και δοκάρι στο 39’ με το Λάππα. Το Καλαπόδι  έχασε ευκαιρία να ισοφαρίσει  στο 90’ όταν ο Σιώτης έδιωξε πάνω στη γραμμή το ψηλοκρεμαστό σουτ του Αντωνίου.  Με το σφύριγμα της λήξης  του αγώνα άρχισαν οι πανηγυρισμοί για τους οπαδούς των ερυθρολεύκων.
ΚΑΛΑΠΟΔΙ (Δημήτρης Γιαννουδάκης): Γκουλής, Τσαγκαλίδης, Βούλγαρης, Χουλιάρας (Γ. Ζιάκας), Καταραχιάς, Λυτάκης, Γουργιώτης, Βέλλιος (67’ Λίκο), Β. Καλλιώρας (56’ Αντωνίου), Ταμάμης, Τομόρι.
 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ (Πέτρος Καραΐσκος): Κουρδής, Τσιλίκας, Στυλιανός,  Ξηρομερίτης, Πάνος, Σιώτης, Καυκιάς (92’ Τσότζορας), Λάππας, Κωστίκας (69’ Δημητρέλης), Κακκάβας, Ζήσιμος (75’ Μπουσάι).
 http://altpressfthiotida.com
 
 
 
 
 

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη