Συνελήφθη 47χρονος για κλοπές – διαρρήξεις σε καταστήματα στη Χαλκίδα

Συνελήφθη ημεδαπός, ο οποίος διέπραττε κλοπές – διαρρήξεις σε διάφορα καταστήματα, σε περιοχές της Χαλκίδας
Η σύλληψη του πραγματοποιήθηκε μετά από διάρρηξη ιχθυοπωλείου της περιοχής, ενώ ενέχεται σε ακόμα (2) κλοπές & (2) απόπειρες κλοπών καταστημάτων
Συνελήφθη άμεσα, χθες (11-03-2017) το πρωί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, ένας 47χρονος ημεδαπός, ο οποίος νωρίς το πρωί, διέρρηξε κατάστημα (ιχθυοπωλείο) στην περιοχή και αφαίρεσε χρηματικό ποσό από την ταμειακή του μηχανή.
Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε ότι ο 47χρονος ενέχεται επιπλέον σε δύο (2) κλοπές – διαρρήξεις και δύο (2) απόπειρες κλοπών – διαρρήξεων, από διάφορα καταστήματα (ζαχαροπλαστείο, κρεοπωλείο, παντοπωλείο, ουζερί), σε περιοχές της Χαλκίδας.
Σε όλες τις περιπτώσεις, ο δράστης προέβαινε στη θραύση των υαλοπινάκων αυτών, χρησιμοποιώντας βαρύ αντικείμενο, ενώ από το εσωτερικό τους αφαιρούσε κυρίως χρηματικά ποσά.
Σημειώνεται ότι ο 47χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.
Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη