Συνελήφθη στη Λαμία 55χρονος καταστηματάρχης με πάνω από 10 κιλά λαθραίου καπνού

Συνελήφθη ημεδαπός στη Λαμία, διότι μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα ιδιοκτησίας του, κατασχέθηκαν πάνω από (10) κιλά αδασμολόγητου καπνού
Επιπλέον κατασχέθηκαν αυτοσχέδια τσιγάρα με καπνό, κενά σιγαροφυσίγγια, ζυγαριά και συσκευές γεμίσματος σιγαροφυσιγγίων
Συνελήφθη, χθες (28-02-2017) το μεσημέρι στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, ένας 55χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παράβαση του τελωνειακού κώδικα.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποιήθηκε νομότυπη έρευνα σε κατάστημα ιδιοκτησίας του, όπου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
  • (20) νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, συνολικού μεικτού βάρους (10.116) γραμμαρίων,
  • (403) αυτοσχέδια τσιγάρα που περιείχαν αδασμολόγητο καπνό, συνολικού μεικτού βάρους (532) γραμμαρίων,
  • (950) κενά σιγαροφυσίγγια,
  • (2) συσκευές γεμίσματος σιγαροφυσιγγίων, καθώς και
  • ζυγαριά ακριβείας και κενές νάιλον συσκευασίες.
Η ανωτέρω ποσότητα καπνού, θα σταλεί στο αρμόδιο Τελωνείο, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.
Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη