Καταγγελία του Φοιτητικού Συλλόγου Σχολής Θετικών Επιστημών Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για το κτηριακό πρόβλημα της σχολής


ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
   ΣΧΟΛΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Στις 5 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους ο Φοιτητικός Σύλλογος της Σχολής Θετικών Επιστημών έκανε παρέμβαση σε συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου .
Στην συνεδρίαση αυτή  ζήτησε την δραστηριοποίηση κάθε αρμόδιου φορέα για την αντιμετώπιση του οξυμένου κτηριακού προβλήματος της σχολής μας.
Οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας αναγνώρισαν τον επείγοντα χαρακτήρα της ανεπάρκειας των κτηριακών εγκαταστάσεων  της σχολής και δεσμεύτηκαν να μελετήσουν το πρόβλημα.
Δεσμεύτηκαν να συνεννοηθούν με τον Δήμαρχο και να  διαμορφώσουν από κοινού ολοκληρωμένη πρόταση το συντομότερο δυνατόν.
Υποσχέθηκαν πως θα φροντίσουν να γίνει μια συνάντηση εκπροσώπου της Περιφέρειας, με τον δήμαρχο Λαμίας, τους προέδρους των τμημάτων και εκπροσώπους των φοιτητών για να παρουσιασθεί ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την επίλυση του ζητήματος.

Τρείς μήνες μετά και δεν έχει γίνει τίποτε...

Σε αυτή την βάση, ο Σύλλογος Φοιτητών, που διαπιστώνει πως δεν έγινε τίποτε από όσα  είχαν λεχθεί, καταγγέλλει την ολιγωρία των αρμοδίων και καταδικάζει πολιτικά όσους αδιαφόρησαν ή αδιαφορούν για την εξεύρεση λύσης στο κτηριακό πρόβλημα της σχολής μας.
Χωρίς περιστροφές, η έλλειψη οποιασδήποτε δραστηριότητας από τους αρμόδιους σημαίνει υποβάθμιση της παιδείας και υποτίμηση των προβλημάτων  της, που δεν μπορούν να συγκαλυφθούν από φραστικές διακηρύξεις και ανέξοδες υποσχέσεις.
Ο Σύλλογος Φοιτητών πριν κλιμακώσει τους αγώνες του για το κτηριακό, θα κάνει ότι μπορεί για την ενημέρωση του λαού της πόλης για τις κτηριακές ανεπάρκειες της σχολής, που εμποδίζουν την καλή και αποτελεσματική λειτουργία της.

Φοιτητικός Σύλλογος Σχολής Θετικών Επιστημών
Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Share on Google Plus

About Lamia Times

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *