Ομελέτα με λαχανικά, μυρωδικά και γιαούρτι στο φούρνο

 Πρόγευμα
Ομελέτα με λαχανικά, μυρωδικά και γιαούρτι στο φούρνο
Υλικά

    1 μελιτζάνα κομμένη σε μικρούς κύβους
    2 ντομάτες ψιλοκομμένες
    1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
    1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε μικρούς κύβους
    1 μανιτάρι πορτομπέλο κομμένο σε μικρούς κύβους
    4 κ. σ. ελαιόλαδο
    6 αβγά
    150 γρ. γιαούτι (light κατα προτίμηση)
    200 γρ. κατσικίσιο τυρί
    1/2 μάτσο φρέσκια ρίγανη ψιλοκομμένη
    1/2 μάτσο φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο
    Αλάτι και πιπέρι
 
Εκτέλεση

    Τοποθετούμε τα λαχανικά σε ένα μικρό, στρογγυλό, αντικολλητικό ταψί που έχουμε αλείψει με το ελαιόλαδο και τα ψήνουμε στους 200°C, μέχρι να μαλακώσουν.
    Μέχρι να ψηθούν χτυπάμε τα αβγά σε μπολ με το γιαούρτι, το τυρί, τα μυρωδικά, αλάτι και πιπέρι.
    Βγάζουμε το ταψάκι από το φούρνο και ρίχνουμε το μείγμα των αβγών.
    Το ξαναβάζουμε στο φούρνο και ψήνουμε περίπου για 15 λεπτά στους 160°C.
typos.com.cy
Share on Google Plus

About Lamia Times

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *