ΛΑ.Ο.Σ.: Η λήθη είναι ανάγκη!

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Το διήμερο 18 -19 Μαρτίου το ΚΚΕ οργάνωσε στην Β. Εύβοια εκδηλώσεις για να τιμήσει τον Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδος (ΔΣΕ) που έδρασε και στην Εύβοια .

Γιορτάζουν και τιμούν αυτούς (τον ΔΣΕ δηλαδή το ΚΚΕ) που μετά την απελευθέρωση από τους Γερμανούς με ένοπλη βία προσπάθησαν να καταλύσουν την Δημοκρατία στην πατρίδα μας και να επιβάλουν την κομμουνιστική δικτατορία.

Θέλουν να ξεχάσουμε ότι το ΚΚΕ χρησιμοποίησε την περίοδο της κατοχής για να προωθήσει και να επιβάλει μετά την απελευθέρωση την δικτατορία του προλεταριάτου, θέλουν να ξεχάσουμε ότι μετά την απελευθέρωση αρνήθηκαν τις δημοκρατικές διαδικασίες και αιματοκύλισαν την Ελλάδα για να επιβάλουν τον κομμουνισμό. Και σήμερα θρασύτατα δηλώνουν “ Η επαφή με αυτήν την ιστορία αποτελεί παράδειγμα για τον αγώνα, διαπαιδαγωγεί και εμπνέει” Τους εμπνέει φαίνεται ο εμφύλιος σπαραγμός , ίσως η πηγάδα του Μελιγαλά , ίσως ο Φενεός και η Στιμάγκα , ίσως ο “ηρωικός” Δεκέμβρης........

Η λήθη είναι ανάγκη ! Ο ΛΑ.Ο.Σ. εύχεται και θέλει την λήθη , θέλει όλοι οι Έλληνες να προχωρήσουμε ενωμένοι για να δημιουργήσουμε μια καλύτερη Ελλάδα. Όμως δεν ανεχόμαστε την διαστρέβλωση της ιστορικής αλήθειας και την μετατροπή των θυτών και των εχθρών της Δημοκρατίας κομμουνιστών , σε δήθεν θύματα και δήθεν υπερδημοκράτες!!!!.....



Θ. Τουσιάδης

Υπεύθυνος ΛΑ.Ο .Σ

Στερεάς Ελλάδος

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη